Before the storm
|
06 Sep 2010, 20:53
|||
|
|||
Degeaba. ''Niciun nu pot sa adorm'', mi-am spus, ridicandu-ma de pe canapea. Oare cati au trecut pe langa mine si m-au privit fix cand atipeam? ''Sa-mi amintesc sa nu mai incerc sa adorm aici, in fata semineului''.Am intrat in camera in care dormeau cateva cercetase. Patul meu, al Bellei, si al lui Bell erau goale.''Oare ce fac nebunele astea fara mine?'', m-am intrebat. Am iesit tiptil din camera de zii, si am ajuns pe un coridor foarte lung, pe care l-am traversat alergand, impedicandu-ma de 2-3 ori in roba cea lunga. ''Fir-ar, trebuie sa-mi comand una noua''.
Am iesit afara, si am zarit doua siluete care-si sopteau ceva.Eram sigura ca ele sunt, insa am asteptat cateva secunde, in caz ca ma inselam.Ele erau, le-am recunoscut de indata vociile. - Hei, fetelor !am soptit. - Cine-i acolo ?au intrebat amandoua speriate. - Eu, Ashlyn. Ce faceati acolo? OOC: Sper ca nu-i problema ca am continuat si eu :-s. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|