Prima zi in noua slujba
06 Sep 2010, 23:46
Rose era fericita ca in sfarsit avea si ea parte de ceva distractie. Avea in fata ei un coreean si pe deasupra si unul care arata...aaa...foarte bine ... Il admira timp de vreo 5 minute dupa care isi aminti ca trebuia sa-l ajute. Era in echipa de Vajjthat a Ochi-de-Soimilor si cazuse de pe matura de la vreo 6 metri distanta de pamant.
Rose se apropie de el ca sa-l examineze, dar Jun facu o miscare brusca si se feri.
" - Yaaaa, nu te apropia de mine...Da-mi o potiune sau mai stiu eu ce ca sa-mi treaca si lasa-ma sa plec!!" tipa baiatul, apoi dadu sa sara din pat.
" - Nu pleci nicaieri fie ca-ti convine sau nu!!" se enerva Rose..." Cred ca ai mana rupta, dar daca nu ma lasi sa ti-o examinez nu pot sa-mi dau seama!"
" - Bine, bine!" se resemna intr-un final si se intinse inapoi in pat.
Rose nici nu apuca sa-i atinga mana ca Jun sari din pat sai incepu sa strige...
" - Arghhhh!! Ce mi-ai facut!!! Ihhhhh!!! Nu ma mai atinge!! Stai acolo unde esti!!"
" - Yaaa, termina!! Nici macar nu te-am atins! Nu mai fa atata galagie, si lasa-ma sa vad da ca e rupta!!!" tipa Rose dupa care il trase de mana sanatoasa si il impinse in pat.
De data asta reusi sa-l examineze, in ciuda protestelor coreeanului, si isi dadu seama ca intr-adevar era rupta. Pfff...exact asta imi mai lipsea!! Am crezut ca o sa ma distrez nu ca o sa dau peste unul ca asta!! Si daca are mana rupta trebuie sa si stea cateva zile in spital!! Arghhhh!! se vaita Rose dupa care se duse dupa bandaje si potiuni.
Cand daud perdeaua la o parte dadu nas in nas cu Bell care se prapadea de ras cu celelalte fete.
" - Sa inteleg ca e amuzant coreeanul tau, nu-i asa surioara??" o intreba Bell dupa care se feri, evitand ca prin minune mainile lui Rose.
Dupa ce termina conversatia pasnica cu sora ei, fata lua din dulapiorul cu medicamente cele de care avea nevoie si se indrepta spre cosmarul ce o astepta dupa perdea. Respira adanc si dadu la o parte perdeaua, privindu-l incruntata pe Kim Jun.
" - Iarasi tu??!!" intreba acesta ingrozit...
" - Sentiment reciproc, nu-ti fa griji, printule!" spuse ironic fata dupa care incerca sa-l bandajeze pe baiat. Incerca doar, pentru ca fu oprit de mainile lui Jun care o tineau pe fata la distanta.
" - Yaaa, idiotule, daca nu ma lasi sa te ajut, am sa o chem pe Madam Pomfrey, si sa vedem atunci daca o sa fie mai bine!!"
" - Oricine e mai bun decat tine, infirmiero!!" spuse Jun pe un ton rautacios apoi se intoarse cu spatele la ea.
" - Bine, sa stii ca placerea va fi de partea mea sa scap de tine!!"
Rose se indrepta spre cabinetul Doamnei Pomfrey cand auzi o voce enervata tipand dupa ea.
" - Bine, bine...gata...te las sa-mi faci ce vreo!! DAr ai grija!!"
" - Se pare ca idiotul nu e chiar asa de idiot percum pare!!" rase Rose apoi incepu sa-i puna badajele. " Acum bea potiunea asta!! E pentru oase, sa se refaca."
" - Are gust bun??"
" - Da, are gust de capsuni!!Acum ia-o o data!! zise Rose si ii intinse lingura cu siropul de culoare galben verzui.
Jun duse lingura la gura si o lua asteptandu-se la un gust de fructe, insa o scuipa direct in fata lui Rose.
" - E groaznica!!! Nu pot bea asa ceva!!" se stramba pacientul.
" - KIM JUN!!! AI SA IEI POTIUNEA CA SA TE FACI O DATA BINE SI SA TE CARI DE AICI!! AI AUZIT???" se rasti Rose la baiat pana cand acesta se resemna si inghiti licoarea...

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prima zi in noua slujba - by Bell Evans - 24 Aug 2010, 20:30
Re: Prima zi in noua slujba - by Bell Evans - 26 Aug 2010, 10:39
Re: Prima zi in noua slujba - by Bell Evans - 29 Aug 2010, 11:57
Re: Prima zi in noua slujba - by Bell Evans - 30 Aug 2010, 18:51
Re: Prima zi in noua slujba - by Katya Sokorov - 30 Aug 2010, 20:59
Re: Prima zi in noua slujba - by Bell Evans - 01 Sep 2010, 18:06