Lacrimi,durere sau stele?
|
07 Sep 2010, 13:38
|||
|
|||
OOC: No ma bag si eu
Cea care o scoase din starea ei pe Cryss era Aylee, pe care o cunoscuse in tren. Nu se mira ca o vede pe Aylee in noapte. Ea mereu se plimba in noapte, dar se mira sa o vada totusi atat de departe, in sat. Ea nu mergea niciodata in sat. Dar, din fericire, in seara aceea cu luna plina, ii venise inspiratia. Atunci observa ca Dementorii inca nu plecasera. Bell isi trimise patronusul inspre ei, dar Aylee se simti nevoita sa i se alature. Asa ca isi trimise lupul de argint, care i se potrivea de minune ca patronus, caci lupii erau cei care o protejau si acasa. Cu o putere neobisnuita pentru o eleva din anul I, soimul zbura spre Dementori. Apoi dintr-o data disparu, caci amintirile urate ii stricara imaginea fericita. Spre binele lor, Bell putu sa ii faca sa plece, pare-se ca definitiv. Cum ai reusit sa faci un patronus asa de puternic intreba Phill. Pai cu exercitiu, dar nu cred ca noi doi am facut cunostinta. Baiatul intinse mana:Scuze.Eu sunt Philius Shacklebolt. Aylee se uita la el, masurandu-l din cap pana in piciore. Stai sa ghicesc: un Shacklebolt interior nu foarte puternic, inca, dar cu aspiratii mari. Cred ca tu esti la cercetasi. Baiatul se uita la ea mirat. Da, sunt la cercetasi. Dar dupa atitudinea ta, cred ca tu esti la viperini. Aylee se uita la el asa cum se uita la toata lumea:fara interes. Si destept si curajos. Cryss,ce prieten ti-ai gasit... (La aceasta afirmatie Cryss rosi un pic)Aaa da, eu sunt Pent. OOC: Pentru cei care nu pricep faza cu "Phill interior". Nu numai Layla are puteri in plus. Aylee, daca vrea, poate sa vada "omul din interior"adica fata adevarata a unei persoane. Dar face asta rar.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|