Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
07 Sep 2010, 15:15
Eram atat de fericita ca sunt alaturi de pinguinul meu, acum, in aceste momente frumoase,de vacanta. Focul ardea intens, se auzea cu lemnele pocneau. Mi-am apropiat mainile de semineu. Cata caldura. Era atat de perfect, insa ceva lipsea .. Uhmm ''Mos Craciun '', da, imi lipsea Mosul foarte tare. Cand eram mica, in Lumea Incuiatilor ,Mosu' venea in fiecare an, si imi aducea papusi Barbie. Eram atat de fericita, imi lipseau acele momente de simplitate, in care nu realizam ce este magia. Chiar daca traiam in magie ''acolo'', nu-mi era greu sa o ascunda fata de Incuiati, imi era usor. Si de asta inca mai vizitam acea Lume, ca sa simt ca sunt intr-un fel ''normala'', chiar daca pentru un scurt timp. Gandurile mi-au fost distrase de Ashton, care s-a ridicat din fata semineului si s-a dus catre bucatarie.

- Care-i problema, dragule?am intrebat intorcandu-ma cu fata la el.
- A venit o bufnita cu doua scrisori. Poftim, asta e a ta, mi-a spus inmanandu-mi scrisoarea.

Am deschis scrisoarea, era de la mama, bineinteles, din nou increcam sa descifrez scrisul ei ciudat si neordonat.
Quote:Draga mea, ...

Vreau sa te anunt ca eu si tatal tau vom ajune in Hogsmeade, asa ca vom trece pe la tine si Ashton. Sper ca nu va suparati, dar chiar avem nevoie si noi doi de o vacanta. Venim cam in cateva ore. Pusii-pusii.

Cu drag,
Mama-model Katherin.
haha !
P.S.: Ramaneam doar cateva ore, cat sa va vedem, si ca tatal tau sa se cunoasca mai bine cu Ashton.
P.S.2: Sa nu faci o criza de nervi !
P.S.3: Te iubesc !

''Off, la naiba !'', mi-am spus, apoi l-am privit pe Ashton. Era atat de dezamagit, uitandu-se la scrisoarea lui.Oare mama ii trimise si lui o scrisoare identica,in care sa anunte venirea lor aici ? Oare care era problema. M-am ridicat si m-am dus langa el, incercand sa-l sarut scurt, degeaba, era cu un cap mai mare decat mine, si nu ma baga in seama.

- Ashton, care-i problema? am intrebat trista.

OOC: Si cu asta am facut 250 de postari Love

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashlyn Meester - 07 Sep 2010, 15:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,666 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur