ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit!
|
07 Sep 2010, 15:57
|||
|
|||
Eram Ingrijitoare pentru Sala Trofeelor! Asta era un vis devenit realitate! Am privit entuziasmata miile trofee, care straluceau de curatenie, dupa ce le frecasem timp de o ora. Acum stiam totul despre fiecare trofeu in parte, dar cel mai mult le admiram pe acelea castigate la Turnirul Trivajitorilor.
Radeam pe ascuns de elevii mai mici care strigau "Wow!!" la fiecare trofeu, caci la fel ma simtisem si eu prima oara. Dar tot ce imi doream atuncia era sa cunosc elevii care primisera acele trofee, cei care mai erau inca in viata, desigur. Aveam sa le cer un autograf, desigur, iar mai apoi as fi vrut sa imi povesteasca cum au reusit sa primeasca acele trofee. ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Hayley M. Alden - 07 Sep 2010, 15:57
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Ashlyn Meester - 07 Sep 2010, 16:16
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Hayley M. Alden - 07 Sep 2010, 18:51
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Ashlyn Meester - 07 Sep 2010, 23:01
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Hayley M. Alden - 18 Sep 2010, 21:16
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ingrijitoare la Sala Trofeelor | Rosalie Vivienne Alden | 14 | 2,319 |
08 Oct 2010, 21:04 Last Post: Raizen Isildur |
|
Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor | Ashlyn Meester | 10 | 2,096 |
06 Sep 2010, 18:52 Last Post: Ashlyn Meester |