ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit!
07 Sep 2010, 16:16
Am privit-o zambind, dupa un colt. Era atat de draguta cum incerca sa faca totul perfect, la fel ca mine, acum 1 an cand primisem acest post, si eram atat de mandra de mine.In tot acest timp ajunsesem sa schimb in multe moduri Sala Trofeelor si s-o fac cat mai interesanta si importanta, si cred eu am reusit, insa , ma bucuram pentru Hayley ca ocupase acest post. Si-l dorea atat de mult, si eu aveam nevoie de un ajutor!Stiam ca-i va placea sa lucreze cu mine, si stiam ca amandoua vom face o treaba buna.

-Buna Hayley ! am spus zambind.
- Ashlyn ! a exclamat imbratisandu-ma. Ce frumooos, cat de mult imi doream sa ocup acest post !a spus timida.
- Stiu! am raspuns. Te descurci bine cu praful !am spus amuzata, apoi am ras in hohote amandoua.Sa stii ca la fel de incantata am fost si eu prima oara.
- Serios? a intrebat.
- Da, foarte. Si eu am avut un ajutor, pe Bella. Ne-am distrat tare mult in timp ce aranjam trofeele pe-aici, de aceea, daca doresti, te ajut prima oara, ca sa-ti arat cum sta treaba pe-aici !

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Ashlyn Meester - 07 Sep 2010, 16:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ingrijitoare la Sala Trofeelor Rosalie Vivienne Alden 14 2,322 08 Oct 2010, 21:04
Last Post: Raizen Isildur
  Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor Ashlyn Meester 10 2,116 06 Sep 2010, 18:52
Last Post: Ashlyn Meester