ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit!
|
07 Sep 2010, 16:16
|||
|
|||
Am privit-o zambind, dupa un colt. Era atat de draguta cum incerca sa faca totul perfect, la fel ca mine, acum 1 an cand primisem acest post, si eram atat de mandra de mine.In tot acest timp ajunsesem sa schimb in multe moduri Sala Trofeelor si s-o fac cat mai interesanta si importanta, si cred eu am reusit, insa , ma bucuram pentru Hayley ca ocupase acest post. Si-l dorea atat de mult, si eu aveam nevoie de un ajutor!Stiam ca-i va placea sa lucreze cu mine, si stiam ca amandoua vom face o treaba buna.
-Buna Hayley ! am spus zambind. - Ashlyn ! a exclamat imbratisandu-ma. Ce frumooos, cat de mult imi doream sa ocup acest post !a spus timida. - Stiu! am raspuns. Te descurci bine cu praful !am spus amuzata, apoi am ras in hohote amandoua.Sa stii ca la fel de incantata am fost si eu prima oara. - Serios? a intrebat. - Da, foarte. Si eu am avut un ajutor, pe Bella. Ne-am distrat tare mult in timp ce aranjam trofeele pe-aici, de aceea, daca doresti, te ajut prima oara, ca sa-ti arat cum sta treaba pe-aici ! ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Hayley M. Alden - 07 Sep 2010, 15:57
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Ashlyn Meester - 07 Sep 2010, 16:16
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Hayley M. Alden - 07 Sep 2010, 18:51
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Ashlyn Meester - 07 Sep 2010, 23:01
Re: ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! - by Hayley M. Alden - 18 Sep 2010, 21:16
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ingrijitoare la Sala Trofeelor | Rosalie Vivienne Alden | 14 | 2,322 |
08 Oct 2010, 21:04 Last Post: Raizen Isildur |
|
Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor | Ashlyn Meester | 10 | 2,116 |
06 Sep 2010, 18:52 Last Post: Ashlyn Meester |