Soarta cruda
07 Sep 2010, 18:30
multumesc pentru incurajari sincer, nu credeam ca o sa aiba atata succes uitati si next-ul:

Capitolul I. Pregatirea.

Christie dintotdeauna si-a dorit un copil. Nimic nu e mai frumos decat dragostea parinteasca. Vroia sa-si vada propriul copil crescand, formandu-si la randul lui o familie, adica tot ce-si poate dori un om.
-Christie? Christie?
-Ah, da, ce e?
Scarlett o intrerupse din gandurile sale. Avea momente in care uita ce se intampla in jurul ei, uita ca mai exista... Patrundea cu gandurile mai adanc decat ar fi vrut... Scarlett era cea mai buna prietena a ei, stia si ca il iubeste pe Andrew, stia si de boala ei, stia absolut totul despre ea. Niciodata nu a dezamagit-o, niciodata nu i-a tradat increderea...
-Christie? Nu din nou! Christie?
-Imi... imi pare rau...
Si iarasi sirul gandurilor ei se opri.
-Off... Cand vei incepe sa fii atenta la ce-ti spun? ii spuse Scarlett dojenitoare.
-Ah... Ma gandeam...
-Pai, da... Tu mereu te gandesti! Christie, ar trebui sa faci un efort sa ma asculti!
-Bine... despre ce era vorba?
-Pai... iti ziceam ca diseara ar trebui sa-i spui lui Andrew ce simti pentru el... Stii tu, pana nu...
Atunci Scarlett se opri. O lacrima i se prelinse pe obraz. Nu se putea gandi la asta. Christie stia la ce se refera. Boala ei se agrava pe zi ce trecea. Nu avea niciun leac. Doctorul ii spusese ca intr-o zi, nu va mai putea respira si atunci... atunci era atunci. Asa ca hotarase impreuna cu Scarlett ca inainte de... acel moment sa faca tot ce ar face un om normal in zeci de ani. Stia ca nu mai era mult si acel moment avea sa vina... Astepta fara teama. Tot ce isi dorea era ca boala sa ii mai lase ragaz un an, doar un an...
-De acord, a spus Christie dupa o pauza lunga. Nu mai pot astepta mult. Dar cum ramane cu tine si Matt?
Scarlett rosi, iar apoi spuse serioasa:
-La mine nu conteaza prea mult. Eu am destul timp pentru a-i spune ce simt pentru el.
-Hai, lasa, ca stiu ca nu asta e motivul pentru care refuzi, spuse Christie banuitoare.
-Sa schimbam subiectul, zise Scarlett rosind si mai mult. Deci... cu ce te imbraci?
-Asta conteaza cel mai putin. Ma voi imbraca cu ce poftesc. Dar nu stiu cum sa-i spun... despre boala si toate celelalte...
-Eh, gasesti tu ceva, ii spuse Scarlett inca cautand prin mormanul de rochii.
-Scarlett?
-Da?
-Dar n-ar trebui sa-l invit mai intai?
-O, m-am ocupat eu deja de asta. La ora 8, la restaurantul Gordon Ramsay. Am rezervat o masa romantica pentru doi.
Christie se simtea stingherita. Gordon Ramsay era unul dintre cele mai scumpe resturante din Londra.
-Am gasit! exclama Scarlett, aratandu-i o rochie neagra, plina de paiete, mulata pe corp.
Christie se uita in oglinda, arata bine, dar nu foarte bine. Eh, avea sa-i ia ceva timp... Vroia sa-i lase o impresie buna lui Andrew intai de toate...
[Image: sl-teresa-palmer-05.jpg]

[Image: emosig.jpg]

It’s really painful to say goodbye

to someone you don’t want to let go off,

but its even more painful

to ask the person to stay

when you can never work things out

the way it should be.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Soarta cruda - by Ashlee Dust - 06 Sep 2010, 20:21