Dezvaluirile Profetului
|
07 Sep 2010, 19:51
|||
|
|||
Bell alerga spre masa cercetasilor si se aseza langa sora sa si alti prieteni. Arunca o privire fugara in jur si observa usor agitatia ce plutea in aer. Toti susoteau intre ei, unii cu ochii mariti de groaza, altii cu un zambet victorios afisat pe chip.
"-Aaa, se intampla ceva si eu nu stiu?!" o intreba ea pe Adeline, care statea in dreapta ei. "-Nu stii?!" raspunse aceasta, facand ochii mari. "-Ce sa stiu.." murmura cercetasa, apucand Profetul care ii fusese inmanat. Parcurse cu privirile infrigurate randurile aliniate pe hartie, dupa care sopti: "Nu poate sa fie mort". Cativa cercetasi o privira ingrijorati, iar doua fete de la Viperini afisara un zambet ironic. "-Nu pot sa cred ca se bucura!" se revolta Sophie. "-Eu nu pot sa cred ca Harry Potter e mort..dar asta e partea a doua" raspunse Bell, citind din nou articolul. Era imposibil, nu se putea intampla un asemenea lucru. Parea ireal, ceva ce stii sigur ca nu se va intampla niciodata..dar putea fii adevarat..era posibil ca Harry Potter, salvatorul Hogwarts'ului sa zaca lipsit de viata chiar in acel moment.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|