☆ Rose Evans ☆
|
08 Sep 2010, 13:36
|||
|
|||
8 septembrie 2010 Prima postare in jurnal. So... Probabil ar trebui sa incep cu Draga, jurnalule... Dar din moment ce voi impartasi aici multe dintre sentimentele mele, probabil ca s-ar potrivi mai bine Dear friend... Chiar am avut o zi super tare, insa spre finalul ei incep sa ma gandesc mai bine la ce a insemnat pentru mine. Adica, nu stiu, dar ziua de azi m-a facut sa realizez intr-adevar ca mi-am irosit vara, ca trei luni de zile au trecut pe langa mine de parca nici nu le-as fi trait. Si acum cand ma uit in urma regret faptul ca nu mi-am dat seama mai repede. Poate puteam face ceva, dar acum e prea tarziu. Stiu doar ca vara viitoare mi-o voi petrece doar cu prietenii, in special cu Sandra. Daca ma gandesc mai bine, cred ca stiu de ce mi-am pierdut vara. M-am gandit doar la el, la Vlad, si am incercat tot timpul sa-l inteleg, sa-i gasesc scuze, am incercat sa acopar adevarul, pentru ca am stiut ca ma va durea foarte tare cand ma voi trezi din visurile mele. Asa ca pana am plecat in excursie, am incercat sa-i descopar noua fire si asta mi-a cam umplut timpul. Ieseam seara in oras doar ca sa petrec mai mult timp in preajma lui, dar pe zi ce trecea imi dadeam seama tot mai mult de faptul ca nu mai acelasi baiat. Nu mai e persoana cu care ma certam de la lucruri prostesti, dar pe care nu puteam sta suparata mai mult de o zi. A doua zi cand ne intalneam la scoala, radeam de ce prosti am fost si ne continuam ziua de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Nu mai e persoana cu care imi petreceam toate minutele din viata. Persoana la care stateam si ne jucam pana tarziu cand parintii de abia ne puteau dezlipi. Nu, acea persoana, acel baiat, care era...fratele meu...a disparut. Sau cel putin se ascunde atat de bine incat ma pacaleste chiar si pe mine. Cu timpul trebuie sa invat sa-i dau drumul, sa invat ca el nu mai are nevoie de mine, dar cum poti sa parasesti un frate?? Pentru ca da, el asta e pentru mine, si a fost de cand aveam doar un an, si va fi pentru totdeauna indiferent cat de tare ma va rani sau cat de mult se va distanta... Cineva m-a intrebat o data cum pot sa-l iert pe Vlad dupa cat ma face sa sufar si i-am raspuns...Tu cum iti poti ierta fratele?... ........................... Si asa am trecut de la ziua grozava pe care am avut-o la durerea ce m-a chinuit toata vara... Dar, gata, acum stiu ca ziua asta, mai bine spus ziua de ieri ca e trecut de ora 12, a fost una speciala, care mi-a deschis ochii, care mi-a aratat ca prietenii adevarati pot sa alunge si furtuna din sufletul tau. Totul e sa-i lasi... So, nunim...Te astept maine la mine ![]() Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
☆ Rose Evans ☆ - by Rose Evans - 08 Sep 2010, 13:36
Re: ☆ Rose Evans ☆ - by Rose Evans - 08 Sep 2010, 21:16
You've got a friend - by Rose Evans - 08 Sep 2010, 22:36
Re: ☆ Rose Evans ☆ - by Rose Evans - 22 Sep 2010, 23:47
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |