Dezvaluirile Profetului
|
08 Sep 2010, 11:05
|||
|
|||
Ronnie sorbie fiecare cuvant ce avea legatura cu Potter. Nimic n-o facea sa se bucure mai tare decat acele cuvinte 'Tradatorul e mort'. Aceste cuvinte incerca sa le tina proaspete in minete. Aceste cuvinte ii hraneau sufletul.
"- Nu cred ca are vreun rost sa ne certam" ii zise Alice asezandu-se langa ea. In mod normal pe toti i-ar fi deranjat ca o astropufa sa se aseze la masa viprinilor, dar acum toti se amestecasera intre ei "- Probabil ca ai dreptatea" o aproba Ronnie Viperin nu era intru-totul convinsa ca vroia sa se impace cu micuta astrpufa, dar cand e razboi, mai bine te aliezi cu toti si ii tradezi pe rand. Aceste cuvinte le stia de cand era mica. Mereu fusese rea, insetata de putere si foarte vicleana, dar pana acum tinuse totul in ea. Se pare ca disparitia tradatorului o facuse sa-si dea in vileag adevarata natura. "- Crezi ca vom castiga acest razboi?" o intreba verisoara sa, Alice "- Imi pun toata increderea ca un nou stapan se va ridica si ne va conduce catre victorie." ii explica Ronnie uitandu-se visatoare in zare Alice amuti. Probabil ca nu s egandise inca la asta, dar auzind-o pe Ronnie fu sigura ca vorbele ei erau adevarate. "- Razboiul o sa incepa chiar acum. Aceasta este prima lupta. Vom demonstra lumii ca puterea intunericului e inca vie. Iar pentru acesta mica batalie imi pun toata increderea in Kennya" concluziona Ronnie my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|