Dezvaluirile Profetului
|
08 Sep 2010, 13:18
|||
|
|||
O privi pe Bella cum se ridica si merse de partea viperinilor dupa scurta discutie care o avuse cu Isa. "Grozav" gandi Alice. "Acum eu ce o sa fac? Nu pot sa fiu de partea cuiva in care nu cred, dar nici nu pot sa ma intorc impotriva prietenilor mei." Inca le mai avea alaturi pe Bell si pe Rose, si stia ca poate conta pe ele. Si pe ceilalti cercetasi desigur. Nimeni nu mai era la locul lui, nicio casa nu mai era completa, la masa viperinilor vedeai cercetasi, astropufi, iar masa cercetasilor era aglomerata de membrii celorlalte doua case. Nu mai exista nicio indoiala, razboiul era pe cale sa inceapa. "Ce prostie!" se gandi Alice. "Sa ne duelam intre noi doar pentru ca avem parerile impartite. Nici macar nu se stie nimic concret." Dar nu avea de gand sa isi abandoneze prietenii cand aveau mai mare nevoie de ea, chiar daca nu vroia sa se ajunga aici. Stia cui ii este loiala, si asta era tot ce conta. Nu stia cum aveau sa decurga lucrurile de acum incolo, dar nu avea de gand sa astepte sa astepte. Se ridica de la masa si iesi repede din Marea Sala. Dar tot nu putu fi lasata singura caci niste pasi se auzira in urma ei.
OOC:Bella, continua tu te rog ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|