Dezvaluirile Profetului
|
08 Sep 2010, 13:42
|||
|
|||
Nu puteam sa o las asa pe Alice . Imi doream din tot sufletul sa ii explic de ce facusem aceasta alegere .
Vroiam sa ii explic ce simteam in acel moment , asa ca m'am luat dupa ea . Dupa ce a iesit din Marea Sala si'a dat seama ca cineva o urmarea , asa ca a marit pasul , fara sa ma priveasca . Am inceput sa alerg , apoi am strigat'o : " - Alice , asteapta'ma ! " La inceput , a ezitat , dar apoi am vazut cum incetineste , si intr'un final s'a oprit si s'a intors catre mine . Fata ei , care pana acum radia de fericire , era trista . Vroiam sa o imbratisez . Sa'i spun ca eram de partea ei , dar nu puteam . Am facut cativa pasi spre ea si am incercat sa o prind de mana , dar aceasta se indeparta si afisa o expresie indiferenta , intrebandu'ma sec : " - Ce vrei de la mine ? " Nu vroiam sa ma cert cu ea , asa ca i'am raspuns cat de calm am putut : " - Nu vreau decat sa iti explic , Alice . Stii ca niciodata nu mi'as rani prietenii . M'am alaturat Viperinilor doar de dragul Isei , dar daca va fi un razboi , nu am de gand sa lupt . " Fata ma privi , iar in ochii ei vedeam cum indoiala dispare . Speram ca avea incredere in mine . Am vazut'o cum incerca sa isi gaseasca cuvintele , dar fu intrerupta de un alt glas . O voce glaciala , care mi se parea foarte cunoscuta . OOC : Continua tu , Isa - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|