A New Beginng
|
08 Sep 2010, 13:44
|||
|
|||
Trebuie sa se intample ceva nou… trebuie. Vreau ceva nou in viata. Vreau sa pot fi cineva… Vreau sa numai fiu o visatoare… Si mai vreau sa sparg gheata de pe inima mea. Vreau sa am noi prieteni. Stiu ca “vechii” mei prieteni acum nu se mai gandesc la mine, ci se gandesc numai la fata aia care le dadea chiar si absolutul numai sa aive cu cine sa isi imparta … stop cadru. Adea la ce tot te gandesti? Hello tu esti o Viperina, asta inseamna ca esti rea. Esti rea si trebuie sa te comporti ca atare. Nu trebuie sa dai satisfactie la orice copil ce iti zambeste si te intreaba ce faci, sau sa incepi sa plangi cand esti singura in casa. Trebuie sa fii tare, pentru ca incepi o noua viata, cu un nou viitor.
Dupa ce mi-am asezat hainutele in camera ies si ma duc in spre Marea Sala. Pe drum observ o gramada de ciudati, care mai de care, mai neobisnuiti din punct de vedere mintal. Ba alergau, ba se impingeau, ba admirau portretele. Ajung in Marea Sala si ma indrept spre locul V.I.P., ma asez langa un baiat brunet, chiar simpatic. Rasuflu incet si imi iau o ceasca cu ceai de tei. Auzisem ca teiul calmeaza, si voiam sa vad daca era adevarat. Beau o gura, las cana pe masa, uitandu-ma la aburul ce iesea si imi intorc privirea spre acel baiat ridicand din sprancene si ii spun: -Adea, en chante. ooc: va rog sa ma scuza-ti daca n-am scris bine “en chante” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A New Beginng - by Daniel Rose - 19 Jul 2010, 12:50
Re: A New Beginng - by Veronique A. Dupont - 19 Jul 2010, 14:54
Re: A New Beginng - by Atsuko R. Sakura - 19 Jul 2010, 16:09
Re: A New Beginng - by Adea Cullen - 08 Sep 2010, 13:44
|