Dezvaluirile Profetului
|
08 Sep 2010, 14:00
|||
|
|||
Imi era atat de greu sa aleg . Nu stiam ce sa fac . Pana acum fusesem mereu o fire slaba . Statusem in umbra Isabellei , dar acum , nu mai puteau sa decida altii pentru mine .
Era doar decizia mea . O priveam pe Alice . Chipui ii era plin de durere . Mi'am intors apoi privirea catre Isabella . Afisa un zambet ironic , iar privirea ii era de gheata , dar stiam ca undeva , in interiorul ei , mai exista o parte umana . Era capabila sa iubeasca , dar nu stiam sigur daca mai era capabila sa nutreasca mila fata de altii ; fata de prietenii ei . Vazusem in Marea Sala cum era cat pe ce sa o atace pe Alice . Asta urma sa fac si eu ? Sirul gandurilor mi'a fost din nou intrerupt de aceasi voce glaciala : " - Te'ai hotarat ? " intreba Isa , parand nerabdatoare . " - Da . Cred ca da . " " - Care este decizia ta ? " ma intreba fata din nou . Inainte sa raspund am mai privit'o o data pe Alice . Aceasta ma privi si aproba scurt din cap . Stiam ca indiferent de decizia mea , ea va ramane prietena mea . " - Sunt gata sa ma alatur Viperinilor . " am raspuns eu scurt . Stiam ca decizia mea nu era sigura , pentru ca daca urma un razboi , nu stiam daca aveam de gand sa lupt pana la final . Preferam sa mor , decat sa imi atac prietenii . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|