Before the storm
|
08 Sep 2010, 14:00
|||
|
|||
Paseam linistise, niciun zgomot nu se auzea prin imprejurimi, probabil doar sforaitul lui Hagrid, care bineinteles se auzea de la cativa metri departare de coliba. Toate trei ne-am aruncat niste privri amuzate, apoi am grabit pasul. Inima nu-mi mai batea acum, eram linistita, de parca nu intrat in Padurea Interzisa, ci parca intram in Marea Sala, sau orice alt loc obisnuit.Era acum intuneric bezna, deja ne aflam in Padure. Bella a decis sa stea ea ultima, si sa raman eu la mijloc. Nu putea sa se indoiasca de mine, insa o intelegeam, eram mai mica decat ea, si ea totusi era mai buna decat mine, asa ca m-am supus.Era linisiste, si dintr-odata s-a auzit un ''scart'' de sub picioarele mele.Mi-am ridicat piciorul atat de speriata, incat simteam si auzeam cum imi batea inima.''Pfiuh, e doar o creanga'',mi-am spus.
'' - Esti bine?'' a intrebat Bell. '' - Da, e ok. Doar o creanga, continuati'', am soptit, apoi, am inceput sa ne afundam tot mai mult in Padure. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|