In cautarea unui loc linistit
|
08 Sep 2010, 14:03
|||
|
|||
De ceva timp Sala Armurilor devenise refugiul meu,locul in care ma izolam fara sa stiu de nimic si nimeni.Stateam intinsa pe podeaua rece privind tavanul ce mi se parea ca se misca.In acea camera imi faceam uneori si temele deoarece mi se parea atat de linistita incat parca gandurile tale se auzeau igrozitor de tare.Astazi stateam la fereastra salii privind fulgerele ce se zareau si sunetul puternic al tunetului care era in armonie perfecta cu stropii de ploie.Ploia mereu ma linistea mi se parea o companie extraordinara cand doresti sa vorbesti.Iar cand ma plictiseam vrajeam cativa soldati imbracati in armuri vestite facandu-i sa danseze cu mine.M-am asezat pe un fotoliu ce se afla in langa geam.Luasem cu mine niste cafea de la bucatarie,spiridusii fura mai mult decat incantatii sa mi-o prepare.Desi era destul de tarziu si ar fi trebuiit sa fiu in camera viperinilor aceasta camera ma tinea acolo parca hipnotizata de vechimea si frumusetea lucrurilor.Am pus cescuta pe masa si mi-am lasat capul lejer pe fotoliu.Am inchis ochii simtid cu stropii reci de ploie se strecoara peste geamul deschis si imi alinta fata.In cateva secunde am atipit.
ooc:Bella continua tu! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|