Before the storm
|
08 Sep 2010, 14:13
|||
|
|||
Dupa mult timp, aici la Hogwarts, ma simteam din nou libera. Simteam ca nu am niciun sef, ca nu existau profesori, ca nu existau reguli, ca nu existau pericole. Simteam ca totul era ok, ca tot ceea ce faceam, era ... obisnuit. Nu, respingeam gandul ca aceasta seara putea sa fie deranjata de ceva , sau cineva, Toate trei meritam un pic de liniste. Meritam sa ne detasam de stresul de zii cu zii din Hogwarts. Uitasem cum e sa ma simt asa. In al IIlea an avusesem o experienta de genul, in In Biblioteca, in Sectorul Interzis, insa de atunci ma cumtinisem. De doi ani, fusesem numai cu burta pe carte, numai la invatat imi statea gandul. Ei bine, aveam nevoie de o pauza bine meritata. Mi-am spart gandurile, si le-am privit pe cele doua fete, si am realizat ca eram in urma, asa ca am inceput sa alerg tot mai repede, intr-un final le-am ajuns. Erau fericite, si se simteau la fel ca mine. Se putea vedea asta pe chipul lor.
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|