In cautarea unui loc linistit
|
08 Sep 2010, 14:14
|||
|
|||
Pur si simplu nu mai stiam ce sa fac . Ma simteam atat de plictisita . Nici macar nu mai aveam chef sa citesc . Am iesit din Camera de zi a Cercetasilor si am inceput sa umblu de una singura prin Castel .
Prima data m'am gandit sa merg in camera Oglinzii lui Erised , dar deja devenise un obicei pentru mine , si nu era bine sa ma hranesc doar cu vise si sperante . Trebuia sa imi caut un alt loc . " - Poate .. Camera Necesitatii " mi'am spus eu in gand , dar apoi mi'am dat seama ca si acolo am fost de prea multe ori . Vroiam un loc nou . Am urcat cateva scari pana cand am ajuns aproape de Sala Armurilor . Din cate stiam eu , nimeni nu prea venea pe acolo , deci nu prea aveam sanse sa am parte de musafiri nepoftiti . Am deschis usa , si am zarit o silueta intinsa pe un fotoliu . Prima data , am vrut sa imi scot bagheta , dar apoi m'am apropiat mai mult si am observat' o pe Alice ; prietena mea de la Viperini . Parea ca atipise , dar cand mai facusem un pas , se ridica dintr'o data , speriata . " - Imi cer scuze ca te'am speriat . " am spus eu , incercand sa o calmez . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|