Before the storm
|
08 Sep 2010, 14:33
|||
|
|||
M-am speriat foarte tare cand am vazut piciorul Bellei intepenit intr-o gaura foarte ingusta. Nu stiam ce sa fac, cum sa i-l scot.Bella cand a vazut s-a speriat si ea la randul ei, si a inceput sa tremure, spunand ''Scoate-ti-mi piciorul de-aici !''. I-am aruncat o privire ingrijoarata lui Bell, care m-a privea la fel.
''- Te scoatem noi de aici!'', am spus incercand sa par linisitita. Si cred ca functionase. Bella se linistise si ne privii zambind. ''- Nu stiti ceva vraja ?'', a intrebat Bell. ''- In acest moment nu-mi trece nimic prin minte!'', am spus exasperata.''De fapt...'' I-am inmanat bagheta mea, lui Bell, si am incercat sa-i trag piciorul Bellei, incet, incercand sa n-o speriu, insa am observat ca ii curgea sange. Macar ea nu observase, asta era bine. ''- Bella descalta-te!'',am tipat. ''- Ce?Cum?'', a intrebat speriata. ''- Da-ti pantoful jos, si lasa-l in groapa. Fa tu cumva !'', am urlat, dand din maini nervoasa. '' - Ok,ok!''a soptit.''Dar nu pot'', s-a milogit Bells. '' - Incearca!'', a soptit Bell. '' - Da, trebuie sa reusesti. Pantoful iti tine piciorul blocat acolo !'',am raspuns, privind-o cum se chinuia. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|