In cautarea unui loc linistit
|
08 Sep 2010, 14:35
|||
|
|||
Visam o luminita atat de placuta care ma adormea si mai mult,insa aceasta devenise destul de sacaitoare pe moment ce se apropia de ochii mei.In secunda aceea am auzit o voce.Am deschis ochii si am vazut luminita unei baghete care ascundea silueata unei fete.Mi-am frecat ochii pentru a distinge cine era autorul trezirii mele.In secunda urmatoare am observat-o pe Bella vechea mea prietena de la cercetasii.Desi suna ciudat unii viperini pot lega prietenii chiar si cu elevii casei cercetasilor.M-am ridicat zambindu-i Bellei facandu-i semn sa se aseze pe fotoliu din fata mea.Aceasta imi urma sfatul si se aseza pe fotoliu parca extenuata dupa o lunga calatorie.
"Nu iti face griji nu m-ai deranjat!Defapt chiar imi doream pe cineva cu care sa mai discut!" Aceasta imi zambi aprinzand un ziar vechi lasandul sa arda deasupra mesei doar pentru a face lumina.Mi-am dres glasul si am intrebat-o. "Iti place camera mea de refugiu?Destul de retrasa nu?"Am inceput sa zambesc asteptand raspunsul ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|