Before the storm
|
08 Sep 2010, 14:48
|||
|
|||
Am privit-o mirata pe Bella. Fata asta chiar devenise dependenta de adrenalina. Piciorul banuiam ca-i ardea de durere, insa ea nu avea nicio problema. Nu aveam de gand s-o las sa inainteze, mai ales cu piciorul ranit. Trebuia s-o ducem in Aripa Spitalului, neaparat, putea sa se infecteze, sau cine stie ce avea bagat in picior ,pentru ca ii curgea mult sange. Am privit-o, si eu si Bell, era sigura pe ea ca vroia sa mearga mai departe. Insa, m-am impotrivit, si am tras-o de-o-parte:
'' - Bella, nu poti inainta. Esti ranita!'', am spus tinand-o de umeri. '' - De ce,nu ?Nu ma doare!'', a spus indiferenta. '' - Bells, te simti bine?'', a intrebat Bell, mirata fiind de atitudinea Bellei. '' - Normal'', a spus, privindu-si picioarele, unul incaltat, si unul descult. '' - Asa vrei sa inaintezi ?'', am spus amuzata, si in acelasi timp ingrijorata. '' - Bells, te ducem in Aripa Spitalului!'', a spus Bell speriata. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|