O vacanta plina de surprize :X
|
08 Sep 2010, 15:11
|||
|
|||
L-am privit trista. Imi era atat mila intr-un fel. Nu trebuia sa fie asa. El era bun la tot, si ca sa capete experinta, trebuia sa lucreze in acest domeniu. M-am asezat langa el, sperand sa-l linistesc, sarutandu-l, si-am reusit. S-a intors spre mine si mi-a zambind, multumindu-mi ca-i fac ziua mai buna.
'' - Deci, scrisoarea ta ?'', m-a intrebat curios. '' Fir-ar'', am soptit, aplecandu-ma dupa scrisoarea aia nenoricita. Am insfacat-o de pe jos, apoi i-am inmanat-o. L-am privit timida, era amuzat cand a citit de la cine primisem scrisoarea, si mai mult ca probabil era amuzat de scrisul dezordonat al mamei.I-am urmarit reactiile. A impaturit scrisoarea trist, apoi mi-a dat inapoi. '' - Ce tare !O sa ne distram in familie !'', a spus, incercand sa para fericit. '' - Nu te preface !'', am spus dandu-mi ochii peste cap. ''Nici mie nu-mi convine. Avem noroc ca o sa ramana doar cateva ore.'' '' - Poate vor sa ramana peste noapte aici. Se insereaza. Voi avea detsul timp sa petrec cu Max,aa, cu domnul Meester ! ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zile de vacanta | Bell Evans | 60 | 7,651 |
11 Dec 2010, 23:11 Last Post: Raizen Isildur |