Before the storm
|
08 Sep 2010, 15:31
|||
|
|||
Am privit-o pe Bella cum se chinuia sa ia o atitudine autoritara, stapana pe ea. Mi-am dat ochii peste cap, iar Bell a chicotit din nou, amuzata de gestul meu. I-am aruncat o privire care spunea ''N-o sa mai dureze mult, pana sa vrea sa plecam'', iar cercetasa mi-a aprobat. Bella, era in fata noastra ,tipand sa venim mai repede, si sa nu lenevim.Eram amandoua amuzate de ea, si de faptul ca era desculta.
'' - Bella, poate racesti !'', am spus, incercand sa par convingatoare. '' - Nu racesc !'', a spus. ''Sunt extraordinar de bine.Nu va mai faceti griji pentru mine, si mariti pasul'' '' - Bells, hai mai bine sa ne intoarcem '', a spus Bell, plictisita. '' - De ce? Ne distram de minune, nu?'',a intrebat. '' - Cu siguranta '', am spus eu si Bell deodata. Apoi am privit-o pe Bella cum se misca incet, aproape ametita catre poienita. Si dintr-odata a disparut. ''Unde este ?'', am soptit. Ne-am apropiat cu pasi grabiti catre locul unde a disparut Bella. Era tot acolo, intinsa pe jos, se impiedicase de bocancul pe care-l aruncase mainainte. Amandoua i-ama runcat niste priviri amuzate. '' - Ce?'', ne-a raspuns suparata, facand bot. OOC: ''facand bot'' =))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|