Before the storm
|
08 Sep 2010, 15:44
|||
|
|||
Ehh, aventura asta nu avea sa fie una plina de adrenalina, sau cine stie ce pericole, ci avea sa fie plina de hohote de ras. Eu cu Bell,incontinuu ne aruncam priviri amuzate. Bella se prefacea suparata. Ii se intamplase atatea lucruri in aceasta seara, si avea de ce sa fie asa. Mai intai groapa,apoi papucul pierdul,apoi sangerarea,ceea ce nu era chiar un lucru amuzant, apoi,descaltarea,iar acum gasirea faimosului papuc.Am incetat sa mai par amuzata, numai de dragul Bellei, ca sa nu se supere pe mine. Bell inca mai chicotea, insa s-a linistit cand a vazut ca nimeni nu mai radea. Am ajuns intr-un sfarsit in poienita, si toate trei ne-am asezat, obosite pe pamantul uscat. Era ora 4 dimineata, aproape ca incepea sa se lumineze, asa ca nu aveam de gand sa ramanem prea mult pe-acolo. Am privit-o pe Bella, care acum era linistita.
'' - Bine, fie, n-o sa ramanem mult pe-aici'',a spus dandu-si ochii peste cap. '' - Da,dar cand ajungem la castel vom merg la infirmerie, ok ?'', am intrebat.''Vom spune ca te-ai accidentat in camera.'' '' - Sper sa nu para suspect'', a aprobat Bell. OOC: Eu si imaginatia mea =]]] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|