Before the storm
|
08 Sep 2010, 15:50
|||
|
|||
" - Cum as putea sa spun ca m'am lovit in camera Ashlyn ? "
Fata ma privi cu repros , apoi spuse : " - Nu e o idee atat de rea . Si oricum .. la cat de impiedicata esti ... " spuse aceasta , dar nu mai continua , apoi imi scoase limba . In acel moment aveam chef de alergat . Vroiam sa o fugaresc 4534 de kilometri , si apoi sa o trantesc pe pamant si sa o murdaresc , dar acest gand mi'a trecut repede din minte . " - Nu stiu cum sa va spun , dar cred ca ar trebui sa plecam , pentru ca se pare ca va ploua . " zise Bell , parand putin ingrijorata , si intr'adevar avea si de ce . Dintr'o data , vantul a inceput sa bata cu putere , iar cativa stropi reci de ploaie imi cazusera pe fata . Picioarele mele erau reci ca gheata , dar nu asta conta acum . " - Haideti sa mergem ! " am spus eu , incercand sa par cat de cat autoritara , si se pare ca de data asta functionase . Doar Ashlyn mai chicotise putin , dar totusi incepu si ea sa alerge . OOC : Fugi ca vine ploaia dupa noi Furtuna - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|