Before the storm
|
08 Sep 2010, 16:24
|||
|
|||
OOC : Cum as putea sa imi doresc sa dam de belele ?
Bine . poate as vrea , dar nu prea mari ![]() Am ajuns in fata cabanei lui Hagrid. Sforaitul lui puternic nu se mai auzea, asa ca era posibil sa se fi trezit. Toate trei ne-am panicat, si ne-am aruncat priviri emotionate.Usa cabanei s-a deschis, si din ea a iesit Hagrid . A fost placut surpins sa ne vada . Banuiam ca o cunostea si pe Ashlyn . S'a apropiat de noi si apoi ne'a salutat politicos : " Buna , fetelor ! " " Buna si tie , Hagrid . " am raspuns noi in cor . Banuiam ca peste cateva secunde isi va da seama ca eu eram murdara de noroi si ca nu aveam papuci in picioare , dar stiam ca nu avea de gand sa ne parasca vreunui profesor . Poate doar sa ne certe putin , dar nimic mai mult . " - Vai , Doamne . Ce ai patit , Bella ? " zise acesta speriat . Puteam sa pariez ca asta urma . L'am privit senin , incercand sa ii dau de inteles ca sunt bine . " - Pai . nu e mare lucru . Am fost sa ne plimbam putin , si am cazut . " am raspuns eu . Acesta ma privi din nou , din cap pana in picioare apoi ajunse la o concluzie : " - Poate ar trebui sa intrati putin . Si cu ocazia asta , Bella , ai putea sa te speli putin . " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|