O noapte obisnuita pe coridoarele castelului
08 Sep 2010, 16:54
OOC: Doar eu si Rose >Happywide<
Era aproape miezul noptii. In dormitorul cercetaselor domnea o liniste profunda, auzindu'se doar respiratiile calme ale fetelor ce dormeau duse.
Bell avea un vis superb, aflandu'se pe o plaja pustie, invaluita de caldura plapanda a razelor de soare. Era cu el, imbratisati printre firicelele fine de nisip, impreuna pentru totdeauna.
"-Te iubesc" sopti el, cu ochii fixati in privirile ei.
"-Si eu" raspunse Bell, lasandu'se furata de frumusetea chipului bland.
Soarele apunea, invaluind marea intr'o culoare sangerie. Ultimele raze de soare scapatara la asfintit, iar pescarusii adusera un ultim ramas-bun luminii printr'un strigat fantomatic.
Baiatul isi apropie buzele calde si moi de ale ei, dar....
"-Bellyshooor!!!" se auzi o voce sacada.
"-What the fuck?! Stii ce vis frumos aveam?! De ce dumnezeu urli in miez de noapte?!!" striga ea, dandu'si plapuma de peste cap. Sora ei Rose statea pe patul ei cu ochii inlacrimati.
"-Am..avut..un..cos..cosmar" balbai aceasta, printre siroaiele de lacrimi.
"-Ohh, scuze ca am tipat la tine..hai sa mergem la o plimbare, sa imi povestesti..asta daca nu am trezit tot castelul deja.." murmura Bell, dandu'se jos din pat. Lua o pelerina lunga din cufar si i'o dadu nunimei sale, dupa care se imbraca si ea intr'un halat albastru. "Sa mergem" sopti ea, indemnand'o pe Rose sa iasa din dormitor.
Coborara treptele spre camera de zi, incercand sa nu faca prea mult zgomot. Rose inca scancea deznadajuita, stergandu'si din cand in cand nasul cu maneca pelerinei.
"-Hey, aia o vreau curata inapoi!" mormai Bell, intorcandu'se spre sora sa. "Haide..poveste'i surorii tale ce cosmar te'a trezit..si a trezit'o si pe ea din pacate" mormai cercetasa, asezandu'se pe un fotoliu.
"-Nu vreau sa stam aici!!! Hai sa mergem in Camera Necesitatii, nu vreau sa ne deranjeze vre'un boboc somnambul" spuse Rose, ridicandu'se.
"-Ok, sper ca visul asta merita atata osteneala :-w" se conforma Bell, urmandu'si sora.
Iesira pe hol, si incepura sa urce scarile spre Camera. Ajunse inauntru, Bell se tranti pe o canapea si inchise ochii.
"-Parca am fi la psiholog" murmura ea, in timp ce Rose se intinse pe celalalt fotoliu. "Haide..spune cosmarul ala idiot!!" continua Bell, indreptandu'si privirile spre sora sa..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O noapte obisnuita pe coridoarele castelului - by Bell Evans - 08 Sep 2010, 16:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Heart O noapte interesanta Mina Fabienne Potter 4 2,070 19 Aug 2011, 14:14
Last Post: Mina Fabienne Potter
  O Alta Noapte Agitata. Sharon Alyson Cleeves 26 5,866 01 Feb 2011, 18:24
Last Post: Raizen Isildur
  O zi obisnuita ~ o intamplare anormala. Isabelle Smith 22 5,447 04 Jan 2011, 21:49
Last Post: Isabelle Smith
  Dorinte in miez de noapte Bell Evans 44 8,424 23 Oct 2010, 13:41
Last Post: Raizen Isildur
  Aventuri in miez de noapte Bell Evans 28 7,239 31 Jul 2010, 20:42
Last Post: Bell Evans
  O noapte in Camera Necesitatii Katya Sokorov 28 7,226 18 Jun 2010, 15:26
  Vizita in miez de noapte Anaella L. Hathway 9 2,917 30 May 2010, 13:41
  Intalnirea la miez de noapte... Rachel von Precieux 13 3,912 09 Apr 2010, 16:09
Last Post: Bella Emily Rose