~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~
|
09 Sep 2010, 12:29
|||
|
|||
14th November 2010
Este o zi linistita de toamna.Frunzele cad din copaci dansand tango pana se izbesc de pamant.Nu imi place toamna,insa ador culorile eterne ale frunzelor uscate.Ador cum bate vantul,si imi ciufuleste parul. Stateam in camera mea intinsa pe spate.Ma uitam la tavanul gol.Deodata am observat o crapatura mica,mica.Nu era asa de importanta,ca doar nu cadea tavanul,dar totusi nu puteam sa imi iau ochii de pe ea.In tot acest timp ascultam muzica,iar boxele mele bubuiau. 'I belive.I see the angels.'
Ingeri.Acest cuvant ce poate sa schimbe tot.Inger.E un cuvant divin ce nu poti sa zici la toata lumea.Nu poti sa zici la oricine "inger".Dar eu am putut.Mereu ii ziceam mamei inainte sa moara "-Esti un inger mami!" Ascultam mai departe muzica,dar deja s'a schimbat toamna mea linistita.Era tulburata de vant,dar nu era acel vant care imi place mie.Era un vant mult prea puternic ca sa pot sa fac fata.In lumea mea de vise deja ploua.Lacrimile imi inundau muzica si sufletul.Nici muzica nu se mai auzea clar.M'am uitat la perete si am vazut din nou crapatura,si brusc mi'am amintit tot din trecut. 12th March 2000 [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">conectat pentru a vedea acest link]</span> Alergam cat de repde ma tineau picioarele pe campul cu flori.Defapt nu alergam numai asa,concuram cu vantul.Fugeam acasa sa o vad pe mama sa ii zic cat de frumoasa era ziua acea.Vroiam sa ii povestesc ce am visat aseara.Mama mi'a spus ca la miezul noptii primul vis care imi apare,are influenta asupra vietii reale.Si pe 12 Martie era ziua mea.Asta ma facea sa cred ca visul acela se va implini cu siguranta. Dupa un timp de alergat am ajuns la casuta noastra mica si modesta.Avea mobilele destul de vechi,iar unlele geamuri era sparte din cauza vanturilor si a furtunilor.Eu mereu ziceam ca gemurile noastre de acea sunt sparte pentru ca vantul mereu pierde cand alergam si asa se razbuna.De fiecare data cand vedeam un geam spart,eram sigura ca am castigat cursa. "-Mami!" Imi amintesc clar ca o strigam,dar nimeni nu raspundea.Cand am ajuns la camera ei usa era deschisa si o vedeam pe mama cum statea culcata in pat cu o patura subtire pe ea. "-Mami sa vezi ce am visat la miez de noapte!" Mama s'a uitat la mine cu ochii in lacrimi.M'a lasat sa ii povestesc visul meu ,desi ea era pe patul de moarte.Pe atunci eram prea mica sa imi dau seama ce se intampla.De ce sta mama in pat si de ce plange des.De ce tata lipseste din ce in ce mai mult din casa. "-Am visat ca sunt mare.Ca pot sa ating Luna cu degetele,si pot sa pup Soarele pe obraji." Ea doar zambea si asculta.Atunci i'am zis ceva ce a facut'o sa izbucneasca in plans. "-Am visat ca te'ai facut bine.Si ca esti sanatoasa si nu ma vei parasi niciodata" Imi amintesc clar ca am imbratisat'o si i'am sters lacrimile de obrajii ei rosii.Aceea a fost ultima seara petrecuta cu ea. 'Please never die my angel'
Mi'am amintit tot ce sa intamplat acum zece ani.Aveam doar patru ani cand mama a parasit aceasta lume.Tata nu a mai venit acasa dupa inmormantare,asa ca am crescut o perioada singura.Casa noastra tot modesta a ramas,insa un val de trostete puse stapanire pe ea. La sfarsitul amintirilor mele numai plangeam.Lacrimile au incetat sa mai curga,si muzica s'a terminat cu ultimul vers. 'I will love you forever.'
'My angel!' [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">conectat pentru a vedea acest link]</span> Floarea vietii mele o sa imi spele inima,ea e pur si simplu ea...MAMA mea! No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 09 Sep 2010, 12:29
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 10 Sep 2010, 22:40
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 12 Sep 2010, 23:07
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 19 Sep 2010, 02:05
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 24 Sep 2010, 22:22
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Scarlett Soul - 29 Dec 2010, 14:38
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 03 Jan 2011, 06:13
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 04 Jan 2011, 01:09
|