Kiss me bad boy![+16]
|
09 Sep 2010, 19:17
|||
|
|||
Sper sa va placa capitolul urmator si astept comentarii putin mai detaliate!
Vecinul enervant Mergeam din ce in ce mai repede pentru a ajunge acasa.Jesica ma suna sa imi spuna ca ma asteapta acasa mai precis in pat.Mi-am aprins o tigara tragand din ea fumuri mici.Ma uitam dupa fetele de pe strada facandu-le cu ochiul acestea chicoteau raspunzandu-mi cu un zambet strengareste.Eram un cuceritor si asta o stiam mai bine ca niciodata,insa uneori simteam ca tot era ceva ce ma nemultumea. Intr-un final am ajuns in fata blocului urcand pana sus cu liftul.Nu am batut la usa deoarece acolo locuiam si stiam ca David era plecat la prietena lui care locuieste in alt oras.Cand am intrat in casa un parfum ametitor imi incanta simturile,lumanarile de diferite culori tronau pe masa arzand producand o atmosfera foarte placuta.Pe patul meu Jesica statea cu un pahar de sampanie in mana imbracata intr-o lengerie intima rosie. Am admirat-o de sus pana jos muscandu-mi buza de placerea imaginii.Am inceput sa imi desfac nasturii de la camasa mergand cu pasi mici catre ea. Aceasta imi zambea aproape diabolic ca si cum ar dori sa sara pe mine si sa ma devoreze.In cateva minute amandoi ne zmulgeam hainele sarutandu-ne precum doi maniaci.Deja imi puteam simtii buzele sangerand datorita faptului ca Jesica ma musca animalic.In cateva secunde am facut-o a mea.Nu stiu cat timp au durat acele miscari armoniase in care ne contopeam fiecare nerv ,sentiment,emotie,insa tot ce pot spune ca au fost mai mult decat perfecte.Intr-un final amandoi stateam intinsi pe pat visatorii sorbind din paharele cu sampanie servite alaturi de capsuni pentru ai ii rafina gustul.Nu mi-am dat seama cand Jesica daduse drumul la muzica foarte tare,insa cineva batea cu pumnul in perete. "Vecini prosti!"Am zis cu voce tare facandu-o pe Jesica sa rada.Nu stiu de ce am facut lucru acela,dar am dat muzica mai tare doar pentru a il enerva pe vecinul ce nu ne lasa sa ne traim momentele in care viata devine cu adevarat interesanta.Muzica ma deranja si pe mine si pe Jesica,dar nu imi pasa atata timp cat vecinul enervant nu putea dormi totul parea perfect. Nu cred ca au trecut mai mult de doua minute pana cand la usa se auzira trei batai puternice. M-am ridicat infasurand un prosop in partea de jos a corpului lasand dezgolit pieptul lucrat.Am deschis usa vazand o fata destul de cunoscuta.Era chiar tipul acela care ma ajutase pe mine cand avusem nevoie la ora de Informatica.Nu imi venea sa cred ca el era vecinul enervant. Acesta parea destul de nervos desi ma analiza de sus pana jos. "Te rog sa dai muzica mai incetu' !Maine am examene si vreau sa ma odihnesc nu sa aud cum faci tu sex cu prietena ta!"Imi tipa acesta lasandu-ma in fata usei mergand catre usa lui. Nu puteam sa cred ca se auzi si lucrul acela,desi daca stau sa ma gandesc mai bine patul scartaia destul de zgomotos. "Stii ceva daca nu iti convine incearca sa ma opresti!"Am zis aruncandu-i o privire ce putea ucide pe oricine.Acesta veni catre mine impingandu-ma puternic cu mainile.Am simtit o durere in partea pieptului,insa nu m-am clintit sub puterea mainilor sale.Tot ce s-a miscat fusese prosopul meu ce ma lasa neprotejat si in special gol in fata unui strain. Acesta ma privi stupefiat incercand sa isi ea ochii de pe partea mea pretioasa ce incercam sa o acopar cu mainile.Chiar daca inaintea mea statea un baiat nu fusesem in viata mea asa de rusinat.Am luat prosopul incercand sa mi-l infasor,insa nu reusisem decat sa par o persoana foarte stangace.Imi venea sa arunc cu ceva in cineva pentru ca nu fusesem in viata mea intr-o situatie mai penibila decat aceasta. "Hei,imi cer iertare mi-am iesit din minti!Daca vrei sa te ajut spune-mi!"Imi arata acesta dintr-o privire vazandu-ma ca practic duc o lupta inversunata cu prosopul. "Ah nu e nimic si mie imi pare rau!In legatura cu asta crede-ma ca ma descurc!"Desi am spus aceste lucruri prosopul nu dorea de nici o culoare sa fie controlat.Acesta zambi si intra in apartamentul lui. Am intrat si eu in casa trandind usa de nervi aruncand prosopul promitandu-mi ca ii voi da foc intr-o zi. Va urma ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Kiss me bad boy![+16] - by Alice Swan - 08 Sep 2010, 12:07
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Bella Emily Rose - 08 Sep 2010, 12:45
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Shayera Holl - 08 Sep 2010, 14:16
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Ashlyn Meester - 08 Sep 2010, 14:20
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Alice Swan - 09 Sep 2010, 19:17
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Shayera Holl - 09 Sep 2010, 19:45
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Bella Emily Rose - 09 Sep 2010, 20:46
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Helena Daphne Rose - 10 Sep 2010, 21:39