La multi ani Raizen !
09 Sep 2010, 19:25
OOC: Acum eu scriu Sper ca nu va suparati ca m-am bagat si eu
Raiz, de ziua ta trebuie sa te simti perfect

Era si ea acolo, la marele eveniment, ziua lui Raizen !
De putine ori se simtea intr-adevar plina de fericire, iar acum era unul din momentele acelea cand simtea ca putea ajuta pe oricine, ca putea sa alunge orice gand negru doar printr-o privire.Stia ca un simplu zambet este de ajuns...
"La multi ani, Raiz ! ", striga impreuna cu toti ceilalti elevi care venisera sa-l bine-dispuna si sa-l faca sa se simta intr-adevar bine de ziua lui. Era o ocazia pentru care cu totii se pregatisera, pana si Raizen, sau el era deja pregatit ?
Nu era sigura, dar se gandea ca probabil Maiestrul lor era gata pentru orice...

Apoi incepu avalansa de urari [...tot ce iti doresti...sa fi sanatos....sa traiesti mult !... ]. Insa ea nu, ea ar fi vrut sa-i zica ceva deosebit, un raspuns care sa-i ramana in minte macar pentru o vreme.
"Viata e plina de frumusete. Observ-o! Observa albinele, copii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste viata la intregul ei potential si lupta pentru visele tale", se trezi Crystal spunand cu voce tare.
Spuse-se adevarul, sau cel putin asa credea ea.
In acel moment isi dadu seama ca toata lumea se uita la ea ca la o ciudata, dar nu ii pasa, isi atinse obiectivul. Adevarul era ca ii placea sa faca lucruri mai putin conventionale, ii placea sa se simta deosebita...Si isi dorea sa fie deosebita cu atata ardoare incat nici nu mai stia in care parte ii bate inima...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
La multi ani Raizen ! - by Katya Sokorov - 09 Sep 2010, 19:01
Re: La multi ani Raizen ! - by Raizen Isildur - 09 Sep 2010, 19:23
Re: La multi ani Raizen ! - by Scarlett Soul - 09 Sep 2010, 19:25
Re: La multi ani Raizen ! - by Katya Sokorov - 10 Sep 2010, 10:29