Dezvaluirile Profetului
|
10 Sep 2010, 09:39
|||
|
|||
Parea o zi ca oricare alta...Marcos se plimba pe coridoare pana cand se plictisi si se hotara sa se intoarca in camera sa.Chiar in momentul in care intrase pe usa veni si bufnita sa sosise cu ziarul.Marcos se apropie,ii lua ziarul din gura si lua o scurta privire pe prima pagina...
“Fostul elev Harry Potter, in varsta de 24 de ani, a fost atacat si, se pare, ranit grav in casa sa din Pestera lui Godric in aceasta noapte. Investigatorii au gasit urme de violenta si picaturi de sange ca urmare a confruntarii. Momentan, nu se cunoaste faptasul, dar se presupune ca ar exista mai multe personae ce au luat parte la aceasta rafuiala. Suspectii principali sunt Devoratorii Mortii. Ancheta continua pana cand Potter sau trupul sau va fi descoperit.” "Huh???Cred ca glumesti...Cum ar fi putut niste Devoratori ai Mortii sa il omoare pe Harry?Baiatul care l-a omorat pe Cap-De-Mort sa fie ucis de niste Devoratori ai Mortii?Nu cred...Sigur a fost atacat prin surprinde si sigur este inca in viata insa are nevoie de ajutor...Daca e asa...EU VOI FI CEL CARE IL VA SALVA!Dupa asta...Nimeni nu va mai intrazni sa zica ca Astropufi sunt niste fricosi!"spuse baiatul in gand increzator insa toata increderea lui disparu cand incepu sa il doara burta. "Dar mai intai sa iau Micul Dejun..." isi mai spuse baiatul in gand dupa care parasi incaperea si se indrepta spre Marea Sala.In timp ce mergea auzea niste fulgere si tunete inspaimantatoare.In cele din urma ajunsese la o usa mare care ducea in Marea Sala.Cand acesta deschise usa un fulger gigant brazdase cerul iar pentru o secunda in incapere sa facuse intuneric.Marcos scapa clanta usii din greseala cand fulgera, iar usa se tranti.Acum toata lumea se uita la el... "Neatza!..."ii saluta el pe toti dupa care se indrepta spre masa Astropufilor care insa era cam goala dar se opri cand vazuse cativa Astropufi la masa Cercetasilor dar si mai multi Astropufi la masa Viperinilor.Se gandi care era cauza acestei asezari si in cele din urma isi dadu seama...Era vorba despre Harry Potter...Probabil cei de la masa Viperinilor sunt cei care tin cu moartea lui Harry, iar cei de la masa Cercetasilor sunt cei care tin cu supravetuirea lui Harry.De aceea Marcos nu se mai duse la masa Astropufilor si lua un loc la masa Cercetasilor. "Stati linistiti...Harry nu e mort...Poate doar ranit sau capturat dar in nici un caz mort...Singurul lucru sigur este faptul ca are nevoie de ajutor...Si noi vom fi cei care il vor salva!"le spuse Marcos tuturor vrajitorilor de la masa Cercetasilor. OOC:Scuze ca m-am bagat si eu XD |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|