Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
10 Sep 2010, 14:45
Am privit-o pe mama, cum se agita si zburda de colo-colo ca sa pregateasca cat mai repde o cina de preferabil, gustoasa, ca sa petrecem in familie.M-a privit alarmata, uitandu-se la ceas.

''- E ora 6!! Noi de obicei la ora 6 luam cina, draga mea! Am intarziat!'', a inceput alarmata.
''- Stai linistita mam. Nu mi-e foame !'',am spus oftand.
''- Dar tatalui tau, dar lui Ash ?'', a intrebat, transpirand.
''- Nu e nicio problema daca luam azi cina mai tarziu. Heh.., si, pana maine dimineata ramaneti'',am spus, autoritara.
''Dar..'', a inceput milogindu-se.
''Atat. Punct !'',am zbierat.

Mama m-a privit trista, apoi a injurat incet si s-a apucat de treaba. Probabil ca vroia sa gateasca curcan la cuptor.Am plecat nervoasa din bucatarie, indreptandu-ma spre living, acolo unde se aflau tata si Ashton. Am auzit ceva de genul din discutia lor ''Am 20 domnule'', apoi am vazut fata tatalui meu distrosionandu-se , capatand o forma de drac. Credeam ca-l va ataca pe Ashton in momentul urmator.

''- Hei, ce faceti?'',am intrebat, alarmata, privind cum fata tatalui meu isi recapata forma normala.
''- Povestim, draga mea!'', spuse tata, mangaindu-ma.
''- Despre ce?'', am insistat.
''- Vajthat ...'', a raspuns linistit, privindu-l zambind pe Ashton
''- Tata...,v-am auzit''am inceput ,dandu-mi ochi peste cap.''Nu e problema ta faptul ca Ash are 20 de ani!Asta este...''
''- Draga mea...'', m-a intrerupt tata.
''- Nicio draga !'', am tipat nervoasa.''Credeam ca vei veni aici sa ne distram. Credeam ca il accepti pe Ashton asa cum e. Chiar daca e cu 4 ani mai mare ca mine, el ma IUBESTE'',am spus, punand accent pe ultimul cuvant.
''- Ashlyn..,''a inceput Ashton cu o urma de regret in voce.''Noi chiar vorbeam de Vajthat, draga.Tatal tau m-a intrebat de cand joc si cati ani am. De ce te alarmezi asa?'', a incercat Ashton sa-l scoata pe tata.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashlyn Meester - 10 Sep 2010, 14:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,651 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur