urati-mi re-bun-venit!
|
10 Sep 2010, 20:17
|||
|
|||
Eh, vreau sa fiu si eu in curent cu moda
![]() Bun venit lui…
HAYLEY» ANDREWS
![]() My tears are made of blood,
My heart is made of pain, But my south is made of you. ![]() Prenume Hayley Varsta 12 ani Sex fata sau baiat Ziua de nastere18.08.1998 Orasul unde a copilarit Londra Mama 37, Auror, sange Pur, Mariah Andrews Tatal 35 ani, Departamentul de punere in viguare a Legilor, sange pur, Bob Andrews Statutul Sangelui sange Pur ![]() Greutate 42 kg Corp suplu Par roscat, ca de foc Ochi verzi Played by Hayley Williams ![]() Ii displac tipii care se dau mari, cand de fapt nu sunt decat niste babalai. Puncte forte te face mereu sa te simti bine atunci cand esti trist. Mai este buna si la scoala. Puncte slabe intarzie mereu. Obiceiuri ii place sa se joace cu bagheta, facand artificii cand se plictiseste. Amortentiaiarba proaspat taiata, piersica Casa Astropufi ![]() Rude o sora mai mica de 8 ani, pe nume Alice verisoare: Rosalie Andrews, Katherine Andrews Persoane Importante Ashlyn Meester, Bella Cullen, Crystal Shirley, Luna Slytherin, Alice Morris, Veronica C. Rose Talente Magmetamorf Abilitati occlumantie, legilimantie, animag Altceva --- Trecut Parintii mei sunt amandoi vrajitori, asa ca stiam din timp ca voi ajunge si eu una. Cand eram mica nu ma puteam abtine si le faceam farse Incuiatilor. Pe atunci eram foarte nazbatioasa. Cei de acolo ma priveau ca o ciudata, caci nu stiau cum de reusisem sa fac lucrurile sa zbor. Tatalui meu ii plac lucrurile Incuiatilor, asa ca mai toata copilaria am trait-o exact ca unul. ![]() Varsta 12 ani Experienta RPG 2 saptamani Alte Personaje - Despre tine par saten, ochi verzi si... cam atat. Puteti sa ma vedeti la topicul "Poze cu noi", de la Cafenea. ![]() Era o zi mai insorita decat credeam. Perfect! Va fi o zi grozava! Fara mai multe ocolisuri, ies afara din Camera de Zi, si, in nici mai mult de 2 minute, ma trezesc cum un soare puternic ma razbeste drept in ochi. Plec fericita pana la vechea coliba a lui Hagrid. Nimeni si nimic nu ma mai poate deranja acum! Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
urati-mi re-bun-venit! - by Hayley M. Alden - 10 Sep 2010, 20:17
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Bella Emily Rose - 10 Sep 2010, 21:25
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Scarlett Soul - 12 Sep 2010, 18:58
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Hayley M. Alden - 13 Sep 2010, 20:00
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Veronique A. Dupont - 13 Sep 2010, 20:03
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Hayley M. Alden - 13 Sep 2010, 20:11
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Rosalie Vivienne Alden - 14 Sep 2010, 20:37
|