urati-mi re-bun-venit!
10 Sep 2010, 20:17
Eh, vreau sa fiu si eu in curent cu moda Finna... Glumesc, imi place mult noua fisa bravo, Sophie

Bun venit lui…
HAYLEY» ANDREWS
[Image: Hayley+Williams+Hayley.jpg]

My tears are made of blood,
My heart is made of pain,
But my south is made of you.

[Image: plain.jpg]
Nume Hayley
Prenume Hayley
Varsta 12 ani
Sex fata sau baiat
Ziua de nastere18.08.1998
Orasul unde a copilarit Londra
Mama 37, Auror, sange Pur, Mariah Andrews
Tatal 35 ani, Departamentul de punere in viguare a Legilor, sange pur, Bob Andrews
Statutul Sangelui sange Pur

[Image: plain1.jpg]
Inaltime 157 cm
Greutate 42 kg
Corp suplu
Par roscat, ca de foc
Ochi verzi
Played by Hayley Williams
[Image: plain2p.jpg]
Ii place sa citeasca carti de aventura care te tin in suspans. Ii plac de asemenea glumele bune.
Ii displac tipii care se dau mari, cand de fapt nu sunt decat niste babalai.
Puncte forte te face mereu sa te simti bine atunci cand esti trist. Mai este buna si la scoala.
Puncte slabe intarzie mereu.
Obiceiuri ii place sa se joace cu bagheta, facand artificii cand se plictiseste.
Amortentiaiarba proaspat taiata, piersica
Casa Astropufi

[Image: plain3.jpg]
Bagheta miez de inima de dragon, 20 cm, lemn de stejar
Rude o sora mai mica de 8 ani, pe nume Alice
verisoare: Rosalie Andrews, Katherine Andrews

Persoane Importante Ashlyn Meester, Bella Cullen, Crystal Shirley, Luna Slytherin, Alice Morris, Veronica C. Rose
Talente Magmetamorf
Abilitati occlumantie, legilimantie, animag
Altceva ---
Trecut Parintii mei sunt amandoi vrajitori, asa ca stiam din timp ca voi ajunge si eu una. Cand eram mica nu ma puteam abtine si le faceam farse Incuiatilor. Pe atunci eram foarte nazbatioasa. Cei de acolo ma priveau ca o ciudata, caci nu stiau cum de reusisem sa fac lucrurile sa zbor. Tatalui meu ii plac lucrurile Incuiatilor, asa ca mai toata copilaria am trait-o exact ca unul.

[Image: plain4.jpg]
Nume Miky (sau Miha, Mihaela, cum vreti voi)
Varsta 12 ani
Experienta RPG 2 saptamani
Alte Personaje -
Despre tine par saten, ochi verzi si... cam atat. Puteti sa ma vedeti la topicul "Poze cu noi", de la Cafenea.

[Image: plain5.jpg]
Exemplu RP Era primavara, pajistea era inflorita, pasarelele cantau etc. Nu eram genul de persoana care sa admire un peisaj, sa fie incantata la ciripitul pasarelelor si toate celelalte baliverne. Pentru mine primavara reprezenta distractie! Si stiti ce? Vroiam sa il vizitez si pe Hagrid... Da, bunul si marele Hagrid... Imi placea de el, caci mereu ma facea sa rad... Semana in multe privinte cu tata, si asta mai imi placea la el... Dar cel mai mult imi placea cand mergeam in Padurea Interzisa cu el! Speram sa apuc si de data asta sa trec pe acolo.
Era o zi mai insorita decat credeam. Perfect! Va fi o zi grozava! Fara mai multe ocolisuri, ies afara din Camera de Zi, si, in nici mai mult de 2 minute, ma trezesc cum un soare puternic ma razbeste drept in ochi. Plec fericita pana la vechea coliba a lui Hagrid. Nimeni si nimic nu ma mai poate deranja acum!

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
urati-mi re-bun-venit! - by Hayley M. Alden - 10 Sep 2010, 20:17
Re: urati-mi re-bun-venit! - by Scarlett Soul - 12 Sep 2010, 18:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Bun venit,Ella Kruff Ella Kruff 7 2,135 18 Aug 2011, 12:00
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Inca o fata a venit de pe Pluto. Nabhi Orihi Shinigo 7 2,145 19 Apr 2010, 09:35
Last Post: Rachel von Precieux