~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~
|
10 Sep 2010, 22:40
|||
|
|||
Afara ploua,iar eu stau in camera din nou.As vrea sa ies afara sa ma ploua pe fata si sa pot sa indrept fata spre cer si sa strig :]
"-Tot ce a fost s'a intamplat,nu am ce face acum pur si simplu s'a terminat" Azi numai scriu pe nici o pagina.Ajunge ca stau in pat si ca imchid ochii. "-Imi este asa de frica sa inchid ochii incat mai bine as muri de oboseala!" ]Desii ceea mai draga persoana pe Pamant a fost mama au fost si altii.Unii au fost trecatori prin viata mea la care numai chipul le tin minte,dar apoi a fost el... Imi inchid ochii si inainte sa apara visul apare el in fata mea.Ochii lui imi aduc aminte fiecare clipa de bucurie si tristete care mi sa intamplat cu el.Imi aduc aminte fiecare joc,fiecare artificiu aprins in inima mea. Iubirea mea fata de el era ca si un drog.Odata ce am gustat acea energie a lui,vroiam din ce in ce mai mult.Dar supradoza mi'a provocat dureri al carui loc va ramane mereu.Chiar daca ma durea enorm tot mai vroiam.Dupa ce ma bagat intr'o iluzie totala realitatea ma trezit. "-El nici nu ma iubea?" Nu stiu sa raspund.Nu mi se intampla prima oara ca nu stiu sa raspund la proprile intrebari.Toata aceasta intamplare o sa o i'au ca pe o amintire.Asta e!A fost odata un vis ce acum devine realitate,si a fost odata un adevar ce acum ramane doar o amintire.. [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">conectat pentru a vedea acest link]</span> [/img] Am invatat ca orice lucru are doua fete
No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 09 Sep 2010, 12:29
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 10 Sep 2010, 22:40
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 12 Sep 2010, 23:07
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 19 Sep 2010, 02:05
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 24 Sep 2010, 22:22
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Scarlett Soul - 29 Dec 2010, 14:38
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 03 Jan 2011, 06:13
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 04 Jan 2011, 01:09
|