-- Forever Together --
|
10 Sep 2010, 23:42
|||
|
|||
Quote:"-Bunicule, asa parere avea bunica despre tine? :-s"Hai ca ai fost penal la faza asta , Matt Wow , mersi pentru dedicatie Si ah da , ma bucur ca ai postat in sfarsit capitolul Ce te faceai tu fara mesajul ala al meu? Quote:Warro.. labradorul meu alb de doi ani.Uuh , un labrador Prea tare ![]() Quote:Anna nu se schimbase deloc. Pãrul brunet ºi ochii negri rãmãseserã la fel. Tom pãrea la fel de glumeþ ca înainte, iar.. lângã el stãtea un bãiat înalt, blond, cu ochii verzi ºi avea o expresie superioarã, oarecum plictisitã.Blond cu ochi verzi Deci , nu stiu , parca redai prin scris atmosfera din film ...dar un capitol cand se duc la carnaval , ne faci? ![]() Quote:Se ridicã dintr-o miºcare agerã ºi îmi sãrutã mâna. Dupã gesturile lui mi se pãrea cã era doar un alt tip imatur ºi genul acela „Sunt cel mai tare.”Imi place , devine si mai interesant...sunt genul ala de iubareti care la inceput nu se plac mai deloc Si...cu placere. Ma bucur ca nu l-ai abandonat Ah da , iar poza e super...cred ca o aveam si eu in pc ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Forever and Ever | Charlotte Ambrosine | 15 | 3,237 |
28 Nov 2008, 21:55 Last Post: Charlotte Ambrosine |