O noua carte, o noua prietenie
|
11 Sep 2010, 11:55
|||
|
|||
Veronica se trezi de dimineata in Pivnita Viperinilor. Se simtea destul de abatuta deoarece cu o seara inainte primise niste vesti foarte rele de la mama ei. Se pare ca tatal sau era implicat in disparitia lui Potter. Nu ii era mila de Potter, ci doar stia cat de periculoasa poate fi aceasta rapire. Tatal ei ar fi putu fi mort chiar acum.
"- La ce te gandesti Camille?" o intreba una dintre colegele ei viperine ce refuza s-o strige Veronica sau Ronnie "- Ti-am mai zis de o mie de ori, nu ma mai striga Camille" tipa Ronnie Viperina ii adresa doar o privire rautacioasa si se indrepta spre camera de zi. 'Trebuie sa-ti revi, Ronnie" se gandi fata dandu-se jos din pat. 'Ar trebui sa-i spun Helenei. Nu, din moment ce mama mi-a zis doar mie inseamna ca trebuie sa tin secretul. Oricum, Helena este si asa suparata pe tata din cauza "slujbei" lui' continua ea sa contempleze Fata isi indrepta pasii micuti catre camera de zi, dar nu se opri acolo, isi continua drumul spre...un loc linistit. Se plimba asa timp de zeci de minute, nestiind pe unde vrea s-o ia sau ce vrea sa faca. Cand ajunse in dreptul bibliotecii se opri. 'Sti prea bine ca cititul te destinde. Indrazneste. N-ai nimic de pierdut' se gandi ea in timp ce avansa in interiorul bibliotecii. Cand intra o observa pe Sophie ce aranja cartile in ordine alfabetica pe rafturi. Ii facu cu mana, iar apoi se indrepta catre raftul cu carti despre Istoria magiei. - Uite-o, zise fata luand o carte numita Magia pe vremea Lordului Intunecat. - Nu cred ca ai voie sa iei aceasta carte. Nici nu stiu ce cauta aici. Ar trebui sa fie in Sectorul Interzis, i se adresa o fata inalta, cu par castaniu si ochi caprui my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cautand o carte | Isabella River | 2 | 1,152 |
07 May 2010, 14:09 Last Post: Bell Evans |