Kiss me bad boy![+16]
11 Sep 2010, 13:40
Sper sa va placa continuarea si multumesc enorm pentru comentarii!

Bataia

Ziua aceea mi-am petrecut-o injurand si izbind tot ce imi statea in cale.Pe langa faptul ca i-am spart vaza veche chinezeasca a lui David,m-am mai certat si cu Jesica.Am primit o palma si un sut in zona sensibila ce ma tintuit in pat o zi intreaga cu o punga de ghiata intre picioare.Insa nu puteam sa imi petrec noaptea invelit in patura vaitandu-ma de durere si injurand-o pe nenorocita aia.
Trebuia sa merg la fim cu Annabelle.Asadar la 7 eram in fata usei ei.Am batut de cateva ori la usa.Inaintea mea mi se prezenta o matahala de om.
Am inlemnit,vroiam sa fug insa durerea acuta dintre picioare nu ma lasa.Intr-un final am aflat ca muntele acela de om este tata ei si ca daca nu voi fi respectuos cu fata lui voi primi mai mult decat o durere usoara intre picioare.
Annabelle se imbracase destul de sexy ceea ce imi atrase atentia,insa ii atrase atentia si tatalui ei ce ii tinuse o morala de 20 de minute.
Intr-un final am plecat.Pe parcursul drumului aceasta ma privi incontinuu intrebandu-ma tot felul de tampenii cum ar fi ce culoare imi place,daca dorm cu paturica,daca prefer wc-urile publice.Noroc ca nu am facut mult pana la cinema.
Am cumparat bilete la un film de dragoste deoarece ea facuse rezervarii.Nu eram prea incantat de vizionarea unui film de dragoste,insa nu puteam sa comentez.Aceasta ma privea de ceva vreme ca schiopatez si ma intreba.
"Edward ,de ce schiopatezi?"
"Nimic important doar o bataie nasoala in cartier!Tipul care mi-a facut asta acum mananca cu paiul!"Am auzit un wow lung din partea ei.
Normal ca nu era sa ii spun adevarul si chiar daca i-as fi spus lu' asta ca m-au batut sirenele albastre tot ma credea.Am trecut de marea de oameni ce se ingramadea pentru a intra la film.Ne-am asezat pe scaune observand ca randul era destul de bun.M-am relaxat si am asteptat.In cateva secunde am simtit ceva ud cum mi se scurge in parul meu frumos aranjat si cum o gramada de floricele cazusera pe mine.M-am ridicat de-a dreptul nervos si am inceput sa tip la persoana din spatele meu cea responsabila de faptul ca eu eram murdar de sus pana jos.
"Dobitocule,nu stii sa te uiti tampitu' dracului!"Am inceput sa tip si sa injur ce imi venea la gura.In acea mare de oameni am observat cine imi varsase sucul si popcornul peste mine.Era chia Michael.
"A se pare ca ma urmaresti nu?Si ca sa stii prostule a fost o greseala m-am impiedicat!"Mi-a spus de-a dreptul nervos.
"Normal ca te-ai impiedicat daca esti chior!"Acum toata sala se uita la noi foarte distrata ,desi filmul incepuse cearta noastra era mai interesanta.Annabelle ma tracea de maneca camesii pentru a inceta cearata.M-am smuls din stransoarea ei si m-am urcat la Michel tragandu-i un pumn.Acesta isi reveni imediat din ametiala loviturii si imi raspunse impingandu-ma pe scari.Nu stiu exact cat m-am rostogolit,insa cert este ca durerea dintre picioare se accentua cu fiecare treapta.
In cateva secunde amandoi eram dati afara de paza,insa inca continuam sa ne injuram.
"Sa nu te prind ca mai treci prin fata mea, ca ai sa ti-o ei rau de tot!"I-am zis incercand sa il scuip.
"Iti sucerez sa te muti din bloc ca ai sa ai parte de multe batai din partea mea!"Mi-a spus acesta plecand in partea opusa.Stiam ca trebuia sa ii fac felul tampitului aluia,asadar am pus mana pe telefon si am sunat.

Va urma

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Kiss me bad boy![+16] - by Alice Swan - 08 Sep 2010, 12:07
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Shayera Holl - 08 Sep 2010, 14:16
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Ashlyn Meester - 08 Sep 2010, 14:20
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Alice Swan - 09 Sep 2010, 19:17
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Shayera Holl - 09 Sep 2010, 19:45
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Alice Swan - 11 Sep 2010, 13:40
Re: Kiss me bad boy![+16] - by Sophia Mason - 11 Sep 2010, 21:47