Not myself anymore
|
11 Sep 2010, 13:50
|||
|
|||
In sfarsit
credeam ca nu mai apare next'ul asta merita un com kilometric, nu?? Quote:Eu ii zambesc dulce si o privesc pentru o secunda. Oh, Doamne, sunt asa de frumoasa. Si e chiar placut sa poti sa iti privesti chipul. Adica inainte faceam asta tot timpul, dar era intr-o oglinda. Acum, e diferit, e un sentiment nou pe care nu l-am mai simtit.tare faza imi place cum o "priveste dulce" Quote:altfel din cauza ta voi avea riduri înainte de treizeci de ani.Sec Quote:Nu.....Ar fi trebuit? Ce naiba sunt eu? Un ºoarece de bibliotecã?soricel ![]() Quote:Am început sã trag aer adanc în piept ºi sã numar în minte. 1....2....3....4....Gata, m-am mai liniºtit.si eu numar ca sa ma calmez Ii mai zic si lui Rose sa faca asta Quote:Sã fim serioºi, ºi eu aº fi pierdutã fãrã elChace..omul de baza care mai e si frumusel Quote:Poftim?! Eu nu ºtiu cum se cere o notã, niciodatã nu cer eu nota!saraca Quote:-Auzi? Am ºi eu o nelãmurire. Tu chiar ai facut calculul ala pe loc?Nu stiu de ce nu o cred la faza cu calculatul in taxi si acum..partea lui Al Quote:-Gata domiºoarã. Domniºoarã! Îmi datoraþi 17 dolari. Scot din portofel bancnota de 20 ºi i-o pun în mânã ºoferului.darnica ii lasa baccis [sper ca asa se scrie ![]() Quote:-Asta e o idee bunã, zic eu zâmbind. Dar ar fi o micã problemã: aia nu era o stea cãzãtoare! Ai auzit vreodatã, din întâmplare, de cometa Vera? Te rog zi "da"!si eu fac faza cu "te rog zi da/nu!!!" Quote:Auzi la ea! Mai vrea sã fac ºi pe sluga! si acum..vrem next eu una vreau deci, puneti'va pe traba :-w |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|