~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~
|
12 Sep 2010, 23:07
|||
|
|||
12th Septembrie 2010
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">conectat pentru a vedea acest link]</span> Azi este o fi extrem de trista.Este ultima zi de vacanta.Azi m'am trezit,iar primul lucru pe care l'am auzit era mama care povestea ce faceam cand eram mica.M'am uitat la lustra mea rosie si imediat m'am gandit cata vreme a trecut.Ma simteam ca la inceputul vacantei.Mi'am amintit fiecare detaliu din aceasta vacanta.As povestii ce am facut,dar nu ar avea nici un rost.Jurnalul inimii mele le pastreaza bine. Al doilea lucru important din aceasta zi era prietena mea care a venit la mine.Nu este singura mea prietena,dar mi'am amintit cum am ajuns asa prietene bune.S'a intamplat chiar la inceputul verii.Am ras impreuna si am plans impreuna si pana la urma asta inseamna prietenie adevarata.Imi venea s'o imbratisez si sa ii zic cat de mult inseamna pentru mine. Cand am iesit afara s'a intamplat si al treilea lucru.Gasca!Gasca mea s'a schimbat de anul trecut.Ne'a intampinat o gasca mare si deabea azi mi'am dat seama ca si eu faceam parte din ea.Pana acum credeam ca era ceva trecator si ca la sfarsitul verii se va stinge,dar nu a fost asa. Draga jurnalule,azi am ras cat de tare am putut.Azi mi'a scapat o lacrima nevinovata pe obrazul drept.Azi a fost ultima zi din aceasta vara,dar stiu clar ca atunci cand voi privi in urma,imi voi aduce aminte de ziecare lacrima si de fiecare ras zgomotos. Vara asta s'a schimbat fata de trecut.Prietenii vechi mi'au ramas,iar prietenii noi mi s'au alaturat.Defapt eu m'am alaturat,dar important e ca de cei vechi nu m'am indepartat.In ultima zi s'au intamplat tot ce am vrut in vara asta.La inceputul vacantei alergam dupa papadie uscata sa prin in mana un puf si sa imi pun o dorinta.Ei bine,eu mi'am pus doua. Vara asta sa fie de neuitat! Asta a fost prima dorinta,care s'a indeplinit.A doua nu am voie s'o spun ca altfel nu se va indeplini.As lupta ca sa se indeplineasca,dar nu am ce face.Ori se intampla,ori nu! Azi m'am uitat la cer dimineata si era un albastru profund.Ador culoarea cerului pentru ca e profunda si transparenta in acels timp.Apoi seara m'am uitat din nou la cer si era intunecata,dar stralucea din cauza stelelor.Ciudat a fost ca in ultimele 2 zile i'am intalnit pe toti cei care i'am cunoscut in vara asta,si nu erau putini. Fiecare privire are povestea ei! Asta a fost povestea unui intreg cartier.Un cartier in care am copilarit si care imi poarta toate amintirile.Un cartier pe care il voi iubi orice s'ar intampla si oriunde as fi. Aici eu inchei pagina asta.Nu este scris artistic sau cu atentie apsoluta pentru ca astea nu sunt sentimente ce se pot scrie pur si simplu.Asta e doar o poveste ce poate sa fie povestita de oricine. [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3310-viata-mea-de-nicaireisi-sufletul-meu">conectat pentru a vedea acest link]</span> O viata avem de trait si trebe traita la:MAXIM! No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 09 Sep 2010, 12:29
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 10 Sep 2010, 22:40
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 12 Sep 2010, 23:07
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 19 Sep 2010, 02:05
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 24 Sep 2010, 22:22
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Scarlett Soul - 29 Dec 2010, 14:38
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 03 Jan 2011, 06:13
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 04 Jan 2011, 01:09
|