Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
13 Sep 2010, 15:53
Imi parea rau ca trebuia sa o mint pe Ashlyn, insa nu vroiam sa par un porc in fata tatalui ei. Daca puteam sa dau timpul inapoi, sa ma nasc mai tarziu o faceam, doar ca sa fiu cu 2-3 ani mai mic decat eram acum. Insa, daca Ash ma accepta asa cum eram, nu mai conta tatal ei, adica, conta dar intr-un procent destul de mic. Floricel ma privii trista, apoi sarii la mine in brate, sub privirea ingrozita a tatalui ei. M-a saruta luuung, apoi il privii zambareata pe Max.

''- Nu stiu daca vei putea intelege, dar eu chiar in iubesc pe Ashton, tata. Il iubesc !'',a tipat.''Nu incerca sa ne desparti, daca nu vrei sa incerci tu sa consideri ca nu mai sunt fiica ta''
''- Hei, Ashlyn. Nu-i nevoie de asa ceva !''am protestat.''Exagerezi!''.
''- Nu, nu exagerez deloc!''a raspuns.

Mac ma privea, cu o privirea diabolica, ca si cum acum vroia sa ma atace, sau sa ma omoare pe loc, probabil ca se temea ca eram prea amre, si ceream prea multe de la fiica lui, ins anu era deloc asa, deloc. O iubeam mult, si asta era tot ce conta.

''- Esti bine ?'', m-a intrebat Ashlyn, ignorandu-si tatal.
''- Mda..'',am soptit.
''- Ma duc sa vad ce face Katherine!'', a spus, apoi a plecat grabit din incapere.

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 13 Sep 2010, 15:53

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,663 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur