O vacanta plina de surprize :X
|
13 Sep 2010, 18:09
|||
|
|||
L-am privit dezamagita pe Ashton, care parea trist. Stiam ca tata vroia sa ma desparta de el, pentru ca considera ca este prea mare pentru mine, anyway, eu nu puteam sa fiu cu un baiat de varsta mea. Nu ma atrageau deloc, tot timpul cautam maturitate intr-un barbat, astaaa.. si normal, faptul ca ma respecta si ma iubea in aceeasi masura. L-am imbratisat atat de tare, pana a inceput sa tuseasca, apoi i-am dat drumul, crezand ca v-a murii.
''- Te iubesc !'', am soptit. ''- Si eu te iubesc !'',a raspuns, apoi m-a sarutat lung si pasional. Cand ne-am oprit, am observat ca parintii mei stateau la 1 metru in spatele nostru, amandoi stresati si speriati. Cand i-am observat asa mi-a venit sa arunc in ei cu o carte de pe masa, insa am renunta la acest gand, sperand ca ei se vor obisnuii intr-un final cu mine si cu Ashton. Am zambit patetic, apoi i-am invitat sa ia loc la masa. S-au asezat speriati, apoi mi-am inceput discursul. '' - Mama, tata .. Trebuie sa va obisnuiti cu Ashton ,pana la urma. El va ramane pentru tot timpul cu mine. Nu ne vom despartii. Trebuie sa intelegeti ca...'',dar mama ma intrerupse. ''- Nu e vorba de Ashton!'', ezita.''Este ceva important. Ce ar trebuii sa discutam numai noi 3, in familie!'',a soptit, uitandu-se la Ashton, apoi la tata. '' - Intelege ca Ashton e in familie, ok ?El este ca si ginerele tau, mama.'' '' - Draga mea.., a inceput. Nu stim cum sa iti spunem asta.., dar ..Stii , de ce credea bunica ca tu vei pica la Viperini ?'',a intrebat, oftand. '' - De ce?'',am inceput alarmata. '' - Pai draga mea, si pentru noi a fost ciudat ca ai cazut la Cercetasi. Se pare ca tu nu ai acel rau in sange, ca sa pici la Viperini'' '' - Normal ca nu am raul in sange, mama !Ce aveti?'',i-am intrebat speriata. '' - Pai..,''a oftat mama. '' - Sunt fata voastra, normal ca n-am rau in sange. Fiica familiei de cercetasi!'',am inceput, alarmata. '' - Esti adoptata, draga mea! '' Apoi am lesinat. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zile de vacanta | Bell Evans | 60 | 7,675 |
11 Dec 2010, 23:11 Last Post: Raizen Isildur |