Yuky Saiori
13 Sep 2010, 21:15
right]Welcome to…[/align]
Yuky » Saiori
[Image: Asian_girl_with_brown_hair_by_kittypowerranger.jpg]

[Image: plain.jpg]
Viata mea e ca o carte deschisa….In fiecare zi se adauga o pagina in plus…Eu..Yuky..m-am nascut…pe 14 noiembrie 1994 intr-o zi ploioasa….iar,povestea mea a luat loc si a continuat in Tokyo,Japonia…Am crescut ca un copil normal pana la 13 ani cand am aflat ca sunt vrajitoare….desi am aflat tarziu si dintr-o greseala tipica facuta de bunica…parinti nevrand sa aflu….desi am aflat tarziu de faptul ca sunt vrajitoare acet lucru nu ma oprit sa ma duc la Hogwrts.

[Image: plain1.jpg]
Ochi caprui,fura inima oricui…spunea cineva candva….nustiu daca acest lucru este adevarat..pentru ca nimeni nu mi-a spus sau n-a avut ocazia sa imi spuna ce simte…inafara de familie si prieteni…iar..cand ma uit in oglinda vad doar niste ochii mari si caprui nimic special….daca imi cobor privirea in oglinda vad un nas mic…si mai jos…niste boze roz ca la toata lumea…asta sunt eu…o fata normala..cu parul lung,staen si ondulat…o fata de inaltime medie..adica 1,67m si 50 kg…

[Image: plain2p.jpg]
Plimbarile pe malul lacului te pot duce cu cu gandul departe..chiar si la lucruri inoffensive cum ar fi..*De ce sunt ata de timida si sensibila?* sau *De ce miros asa de frumos florile de cires?*sau *De ce seara lucrurile sunt atat de magice?”…sunt unele dintre cele mai stupide intrebari…. Si poate si fara raspuns…cine stie?

[Image: plain3.jpg]
Aici nu cunosc multi oameni….desi as vrea…Singurele personae pe care le cunosc sunt verisoarele mele: Rosalie Andrews, Ashlyn Meester si Katerine Andrews(sora cu Rosalie Andrews) 

[Image: plain4.jpg]
Am ajuns si la mine  “papusara” acestui character…Ma cheama Belchiz dar lumea imi zice: Bell,Beky,Belchi etc. etc.Finna Am 12 ani jumate si am dat de acest site de la o foarte buna prietena…locuiesc intr-un mic orasel din Sud-Estul Romaniei numit Constanta…Cam atat despre mine.Happywide

[Image: plain5.jpg]
Era o iarna geroasa…Yuky statea la geam si se uita cum cad fulgii de nea..cand vede o umbra pe perete...umbra parea sa aiba o palarie mare ,o roba si o barba la fel de lunga …si ca orice adolescent curios o urmareste..pana intra intr-o camera marea plina cu rafturi de carti vechi…iar in centrul cameri era o masa…rotunda..inconjurata de multe scaune…umbra allege o carte veche din piele cu diamante si cu un lacat mare…umbra deschide cartea la o anumita pagina si apoi dispare…cand Yuky s-a dus langa carte…a vazut o pagina aurie pe care scria:”Bun venit la Hogwarts!”

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Yuky Saiori - by Afrodita LaFont - 13 Sep 2010, 21:15
Re: Yuky Saiori - by Ashlyn Meester - 13 Sep 2010, 21:17
Re: Yuky Saiori - by Bell Evans - 13 Sep 2010, 21:18
Re: Yuky Saiori - by Katherine Andrews - 13 Sep 2010, 21:19
Re: Yuky Saiori - by Ashlyn Meester - 13 Sep 2010, 21:20
Re: Yuky Saiori - by Hayley M. Alden - 13 Sep 2010, 21:22
Re: Yuky Saiori - by Rosalie Vivienne Alden - 13 Sep 2010, 21:24
Re: Yuky Saiori - by Ashlyn Meester - 13 Sep 2010, 21:25
Re: Yuky Saiori - by Bella Emily Rose - 13 Sep 2010, 21:39