Totul devine cenusiu sau asa incep eu sa ma inteleg ?!?
|
13 Sep 2010, 21:50
|||
|
|||
Cum am mai spus. esti geniala! Transmiti atatea sentimente, descrii atat de frumos, incat chiar ai o vaga senzatie ca participi la actiune. Nu toti pot fi ca tine, si din nefericire nici eu, dar ma pot bucura ca te cunosc si ca esti romanca. Toti spun ca romanii scriu numai prostii ca nu se compara cu englezii si din prostie, ajung sa cred si sa spun si eu asta. Dar cand citesti ficuri ca ale tale de exemplu, te umple inima de bucurie ca scriitorul e roman, si ca ii poate arata lumii ca si el e foarte bun. Una din sarcini poate e data tie, dar tot ce trebuie sa faci e sa nu repeti aceasi greseala pe care am facut-o si eu si altii si pe care multi o vor mai face: sa renunti! Multi am facut-o si pentru ca tu ai talentul asta iti spunem: SA NU RENUNTI! Sa continui sa scrii, sa ne upli inimile si sufletele de bucurie si mandrie. Daca vrei sa cazi, noi oricum te vom prinde si iti vom aminti sa nu renunti!
Da, iertare oameni buni! Iertare sincera, m-a apucat si pe mine ca pe tot omu'. Dar parerea e sincera. Astept continuarea! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|