Am nevoie de vechiile momente.
|
14 Sep 2010, 15:49
|||
|
|||
Am oftat, si am simtit cum lacrimile vroiau sa iasa din ochii mei, asa cum raurile ies din albia lor. Nu aveam nicio idee ce aveam sa vad. Stiam ca pe Alec nu aveam sa-l mai vad in oglinda, pentru ca trecusem de faza cu el, si acum stiam ca el este printre ingeri, si acolo trebuie sa ramana. Din anul I, de cand lesinasem in fata oglinzii, nu mai vroiam s-o privesc. O uram ! Insa imi facea placere sa vin sa o vad, sa o privesc o noapte intreaga, chinuind-o , si ea chinuindu-ma pe mine. Am ezitat, apoi am raspuns la intrebare.
'' - Nu stiu. Nu m-am mai uitat.'',am raspuns detasata. '' - Adica? Niciodata?'',ma intreba Bell uimita. '' - Mmm ..'',am oftat.''In anul I am facut prostia sa privesc Oglinda lui Erised, cand nu eram pregatita.L-am vazut pe fostul meu prieten, care este mort de 4 ani. A fost un soc pentru mine !'',am oftat, amintindu-mi de acea tragedie. '' - Ashlyn, imi pare rau! Chiar imi pa..'' N-am mai auzit ce-mi spunea Bell. M-am indreptat repede spre masa si am apucat paharul cu limonada, pe care l-am baut indata. Simteam cum totul se inverte cu mine, apoi intuneric. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|