In vizita la Jaqueline!
|
14 Sep 2010, 20:44
|||
|
|||
Am auzit-o pe surioara mea ce i-a zis ,iar apoi am auzit-o pe Jaqueline Spunand parca cu o voce de drac, ii simteam furia si din voce si din priviri :
-Ti-ai dat seama,nu-i asa?! Oricum de asta v-am si chemat aici ! Stiam ca va veni Tom si el in vacanta aici ! Si stiam ca te placea inca de cand erati mici ! voiam sa iti demonstrez ca il voi cuceri ! Si voi reusi!sa fac asta!!! Dumnezeule ma speriase...Voiam sa ne luam bagajele si sa plecam imediat pentru ca eu nu voiam ca Jaqueline sa o enerveze pe soramea. Insa spre surprinderea mea i-a zis calm: -Ehh,sa vedem ! Fie ca cea mai buna sa castige! In acel moment imi venea sa rad pentru ca banuiam ca tom i-a zis ceva special ieri! N-am putut sa ma abitn si am chicotit in acel moment si-au intors ambele privirile spre mine! Probabil ma credeau nebuna deoarece ele aproape ca se certau iar eu aproape radeam... ( de fapt Jaque se certa fiindca lui Kate nu-i statea mintea la certuri imature) Cred ca lui Jaqueline ii placea de mica de Tom ,dar in fine... Cand sora mea s-a uitat la mine am dat din cap in jos in semn de incurajare .... Adica o incurqajam la acel concurs la care trofeul era Tom.. Dar de fapt nu era concurs...Tom o iubea pe Kate de cand era de-o schioapa ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|