In vizita la Jaqueline!
|
14 Sep 2010, 21:00
|||
|
|||
Stiam ca voi castiga, stiam deja, dar Jaque innebunise. Imi placea asta, deoarece ea vrusese ca eu sa sufar, acum era randul meu sa o fac sa sufere. Rose se uita la mine increzatoare, nbu stiu ce credea, dar Tom incercase sa ma sarute, asta trebuie sa fi insemnat ceva, nu? Oricum, nu aveam de gand sa folosesc nimic din ceea ce se intamplase pana acum intre noi pentru a castiga.
- Jaque, am zis eu vesela, Tom m-a invitat maine la o plimbare prin parc. Presupun ca vrei sa vii si tu, nu? Si ea si Rose au ramas mute cand am pus aceasta intrebare. - D..D...Da...cred....a zis ea balbaindu-se. Sa stii ca stiu ce pui la cale, a mai adaugat cu o privire carew zicea contrariul. - Aaaa, surioara, Tom a zis k prietenului lui...aaa.... ala cu care arati tu bine impreuna i-a placut de tine, si eu am propus o intalnire dubla, nu te superi, nu? - Aaaa... nu, de ce sa ma supar? a zis Rose cu o fata pe care parca scria ca il adora pe tipul ala. Dupa aceasta discutie am facut un dus, apoi m-am culcat. A doua zi veni repede, am luat micul dejun dupa care m-am imbracat pentru intalnire. Aveam o gecuta neagra cu strasuri si blugi tot negrii, manusi ciclame su o caciulita asortata. Eu cred ca aratam destul de bine. Jaque era imbracata intr-o geaca maro, niste blugi, manusi verzi cu o caciula foarte chic, iar Rosalie, ca intotdeauna nu era gata, se aranja pentru fat-frumos al ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|