Cu totii vorbim.Dar lumea, ea ce ne spune?
|
15 Sep 2010, 15:24
|||
|
|||
Deeeci Incep eu sa-mi dau cu parerea, ca un drac mic-mare ce sunt
Nu ma lua in seama, mi-o picat lantu :-j ![]() Asaaaaaa ![]() Imi place ca scrii din perspectiva unui baiat, si te pricepi, stii nu ? >;d< Si imi plac aceste fragmente : Quote: Amintiriile sunt singurele care ne raman Uneori nici ele .. :-<. Quote: sa ne putem regasi din nou... Oricand te potii regasii, parerea mea. Niciodata nu te poti pierde pe tine insuti in totalitate Oricum, imi place cum gandesti ![]() Quote:Jurase ca o sa se razbune, ca o sa le arate el cum este sa suferi, Si eu simt uneori aceste sentimente. Uneori chiar le transpun in realitate si reusesc ceea ce mi-am propus, apoi am regrete. Quote: UN VANATOR !!! Vai ce m-ai speriat =)))). Quote:'Nu putem schimba pe nimeni, putem doar sa-i ajutam sa descopere ce se afla deja in ei... Aceste cuvinte mi le-a spus odata o profesoara mai nebuna, care in acele secunde avea momentele ei de luciditate ![]() ![]() Btw .. Stii ca te pricepi >;d< Exista un next ? ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|