Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
15 Sep 2010, 15:39
''Esti adoptata , draga mea !'', apoi am reluat cuvintele .
''Esti adoptata, draga mea !'', ''Esti adoptata , draga mea !''.
Incercam sa inteleg ce spunea Katherine, insa nu intelegeam. O priveam confuz, urmarindui expresia fetei. De cateva minute parca eram in transa. Am privit totul cum se intampla cu incetinitor, vocea lui Katherine care anuntase dezastrul pentru Ashlyn, apoi .., apoi am privit-o pe Ash cum se indrepta spre podea, cu ochii inchisi, ca si cum adormise pe loc. O priveam picand, si nu puteam reactiona. Tatal ei a prins-o si a pus-o pe pat, udand-o pe fata u un pahar de suc. Am tresarit, apoi mi-am revenit.
'' Ashlyn !'',am tipat, impingandu-l pe tatal fetei la o parte. ''Ashlyn, draga esti bine?'',am soptit. ''Ashlyn?''.
'' Ashton, sa chemam salvarea?'', urla disperat tatal ei.
'' Ashlyyyyyyyn !'',tipa Katherine apoi incepu sa planga!
'' Mdaa..'',sopti Ash revendindu-si.
Am strans-o in brate cat am putut de tare, simtindu-i inima cum pulsa mai incet ca de obicei. Cateva lacrimi i s-au prelins pe obraji,apoi a inceput sa spuna ca o naluca, ''Ashton, sunt adoptata? Spune-mi ca e un vis !''. Am privit-o, am sarutat-o, insa de mintit nu puteam s-o mint. Nici eu nu puteam sa cred ceea ce tocmai aflasem. Ashlyn.., era cu adevart adoptata ?

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 15 Sep 2010, 15:39

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,617 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur