O vacanta plina de surprize :X
|
15 Sep 2010, 15:51
|||
|
|||
Imi revenisem, apoi incercam incet incet, sa-mi amintesc ceea ce in urma cu acteva minute se petrecuse. Imi amintisem de mama, acre era crispata, apoi cuvintele acelea care m-au derutat. Nu, nu eram adoptata. Aceasta fusesea cea mai proasta gluma din istoria glumelor pe care le facea mama. Imposibil ! Eu semanam cu mama, seamanam cu acea familie, ajunsesem la Cercetasi, la fel ca toti din acea familie. Cum puteam sa fiu adoptata ? Nu, era banal.
'' - Mama, termini cu glumele proaste?'', am spus, nervoasa. Moment in care toti cei din jurul meu m-au privit uimiti, neputand sa creada ceea ce am rostit. Atunci mi-am dat seama. Nu era o gluma. Era purul adevar, si nimeni nu putea sa-mi confirme in totalitate asta. L-am privit dezorientata pe Ashton, care imi confirma, trist, ca eram adoptata. De cine? Cum? Ce? Cum puteam sa fiu adoptata. Atatea intrebari, dar cea mai importanta, de ce nu mi-au spus. '' - Ashlyn, ne pare rau.Tu esti tot fiica noastra. Erai prea copil sa iti spunem asa devreme.Pur si simplu nu puteam. Te-am crescut ca pe copilul nostru. De aceea ,TU esti fiica noastra, da?'', spuse mama, foarte serioasa. '' - Da, normal. Eu nu sunt adoptata mama.'',am soptit. '' - Esti fiica noastra. Nu te superi pe noi, da?'',raspunse Katherine tremurand. '' - Da, mama. Sunt copilul vostru.'' '' - Hai la tata!'', spuse tata,, apoi ma imbratisa tare, impingandu-l fara intentie pe Ashton. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zile de vacanta | Bell Evans | 60 | 7,655 |
11 Dec 2010, 23:11 Last Post: Raizen Isildur |