Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
15 Sep 2010, 16:12
Eram socat de ce de sintampla. Ashlyn recunostea cu stupoare ca ESTE copilul lor. Nu putea intelege adevarul. Katherine avea o fata usurta, iar Max parea fericit de faptul ca fiica lor chiar nu intelegea adevarul. I-am prvit nervos, apoi am plecat val-vartej din camera, intrand in bucatarie. Am deschis usa de la frigid cu o forta incredibila. Am vazut o sticla desfacuta de Jack Daniels. Mi-am turnat intr-un pahar mare, apoi am inceput sa beau linistit, ca si cum inghiteam suc, nu whiskey. Imi revenisem din soc, incercand sa aud ce vorbeau familistii Meester.
''Ne bucuram ca nu ai facut o criza, sau ceva mai rau !'',soptii Katherine.
''Orice-ar fii voi tot parintii mei ramaneti. Insa, vreau sa aflu despre parintii mei adevarati !'', spuse Ashlyn.
Totul devenea mai interesant, asa ca am dat paharul peste cap, si m-am indreptat ametit catre ei. Asezandu-ma linistit langa Ashlyn, zambind ca un prost.
''Esti bine, dragule?'', a intrebat Ashlyn, zambind,apoi ma saruta pe obraz.
''Desigur'',am spus, apoi mi-am ridicat picioarele pe masa.
Katherine ma privii mirata de gestul meu, apoi o privii speriata pe fiica ei, raspunzand:
''Stiu doar ca nu sunt ca si noi, au fost amandoi la Viperini.Si acum, lucra amandoi pentru Voldemort, asa presupunem'',a raspuns mama.
''Serios?'',a raspuns Ashlyn, ca si cum nu era vorba despre proprii ei parinti.
''Asa credem. Daca erau oameni blanzi, vrajitori buni, veneau sa te caute, nu ?'', spuse Katherine, apoi isi imbratisa fiica. ''Tu esti fiica noastra !''
''Stiu''.
''Stiti de ce a abandonat-o pe Ash?'',am raspuns, apoi o liniste fenomenala se instala in incapere.

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 15 Sep 2010, 16:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,663 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur